середа, 06 травня 2009 18:35

Тіна Канделакі не взяла дітей на похорон свого батька

Автор: фото з сайту www.pics.livejournal.com
  Гіві Канделакі 10 років виховував у Москві дітей доньки Тіни. На фото він із онуком Леонтієм
Гіві Канделакі 10 років виховував у Москві дітей доньки Тіни. На фото він із онуком Леонтієм

Російська телеведуча 33-річна Тіна Канделакі 1 травня втратила батька. 67-річний Гіві Шалвович півтора місяця лікував у Москві шлункову кровотечу.

— Сегодня с Аллой Довлатовой (актрисою. — "ГПУ") заказывали лилии для Тиныного папы, — пише на своїй інтернет-сторінці 57-річний актор Станіслав Садальський. Із сім"єю Канделакі він приятелює понад 10 років. — На Ризькому базарі грузинки-продавщиці зустріли нас як рідних. Від себе Гіві Шалвовичу передали 40 голландських троянд. Заїхали до Тіни. Вона трималася молодцем. У неї цього дня була зйомка, ніхто й не здогадався про горе. Це було по-акторськи, "вищий пілотаж".

Тіна Канделакі знімається у двох російських телевізійних шоу та в передачі "Найрозумніший" на каналі "Інтер". У переддень похорону батька 4 травня вийшла на знімальний майданчик телевізійного шоу "Дві зірки". У малиновій сукні з глибоким декольте почала підтанцьовувати Філіпові Кіркорову. Сукня Канделакі сповзала, щоразу оголюючи груди. Наприкінці виступу Кіркоров долонями притримував вбрання Тіни.

Гіві Канделакі відспівали у грузинському храмі Георгія Побідоносця й поховали на Троєкурівському цвинтарі — філіалі Новодєвічого кладовища.

— Могу представить, скока денег взяли! — коментує похорон Садальський. — Краще б у Тбілісі. Гіві обожнював Грузію, але мовчав через Тіну й Ельвіру (дружину. — "ГПУ").

Батько Канделакі працював директором овочевої бази у Тбілісі. Коли вийшов на пенсію, разом із дружиною переїхав до доньки у Москву виховувати онуків від бізнесмена Андрія Кондрахіна: 7-річного Леонтія й 9-річну Меланію. Дітей на похорон Тіна не взяла.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Канделакі не взяла дітей на похорон свого батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути