пʼятниця, 18 лютого 2011 20:06

Тетяну Вороніну п'ять разів кликали заміж

Автор: фото: Надія ШТУПУН
  Тетяна Вороніна з села Данилівка на Київщині тримає на руках племінника Артема
Тетяна Вороніна з села Данилівка на Київщині тримає на руках племінника Артема

22-річну Тетяну Вороніну із села Данилівка Васильківського району на Київщині чотири роки тому облив сірчаною кислотою 31-річний Владислав Вощук. Їй зробили 15 операцій. На обличчі, шиї та грудях залишилися шрами.

— Якось піймав у темному під'їзді, казав, що віддасть усі гроші, мобільний телефон і все, що має, аби я тільки з ним переспала. Відмовила, бо незайманою була. Згодом виявилося, що у 16 років він зі старшою жінкою познайомився, зробив їй дитину. Не знаю, чому, але жінка повісилася, дочку бабуся забрала на виховання. Я не хотіла такого чоловіка. Почала зустрічатися з його другом Дімою. По телефону познайомилися. Коли Влад дізнався, що ми спілкуємося, вранці, як я з під'їзду виходила, хлюпнув мені в лице кислотою. Відчула, ніби тисячі голок впилися мені в обличчя і груди. Сказав, що як не хочу з ним бути, то щоб нікому не дісталася.

Таня заходить до під'їзду п'ятиповерхівки. Знімає капюшон, опускає шарф, який закривав нижню частину обличчя. На щоках видно шрами, шкіра на верхній губі ніби зім'ята.

— Із Владом я не спілкуюся майже рік. Йому дали 10 років, у лютому буде половина строку. Весь час, доки його шукала міліція, дзвонив мені. То погрожував, то казав, що кохає. Мріяв виграти джек-пот і відвезти мене в іншу країну. Навіть коли його піймали і посадили, продовжував дзвонити. Я змінювала картки, але він якось дізнавався мій новий номер. Мама пообіцяла, що коли він буде виходити, ми продамо нашу квартиру і переїдемо в інше місто. Я його боюся.

У двокімнатці живе з батьками і сім'єю сестри-близнючки Анни.

— Мені ще чотири рази пропонували виходити заміж. Часто буває, що знайомлюся з чоловіком і відчуваю, що в мене сильніший характер. Так і знаю — за тиждень у коханні освідчиться, а за місяць заміж покличе. І в сім'ї я усім керуватиму. А мені хочеться, аби чоловік теж із сильним характером був.

До кімнати забігає її племінник Артем, 1 рік. Вилазить на диван, хапає печиво з тарілки.

— Після того як мене Влад покалічив, я довго не могла виходити на вулицю. Психолог порадила переписуватися по інтернету. Виставляла свої реальні фото. Не хочу обманювати людей. Зі мною захотіли познайомитися півтисячі людей. Один Діма по телефону сказав, що любить мене. Зустрілися, а він ростом — метр у кепці. Розійшлися, бо мене мама з ним у Болгарію не пустила.

Заходить великий коричневий пес. Кладе морду Тетяні на ноги.

— Переписувалися з Олегом із Миколаєва. Якось до мене подзвонив його батько. Видно, побачив моє фото з понівеченим лицем в інтернеті. Попросив не турбувати сина. Я образилася. Олег приїхав у гості. Казав, що на колінах буде за мною ходити, тільки би погодилася одружитися. Відмовила, бо слабкий, не зможе мене захистити.

Таня показує есемески з освідченнями на мобільному телефоні.

— Дев'ять місяців зустрічалася з Денисом. Мені навіть здалося, що закохалася. Але в нього була звичка брехати. Говорив, що служив в Афганістані, а мама його мені сказала, що він навіть в армії не був. Коли розходилися, кричав, що повіситься. Думала, бреше. Потім злякалася, бо один уже через мене під машину кидався. Руку зламав.

Племінник Артем обіймає Таню за шию, цілує в щоку, на якій видно товстий рубець.

— Іще був Сергій. Хороший хлопець. Приїжджав, ми з ним у кафе ходили, спілкувалися. Коли їхав назад, побачила у його телефоні запис "Сонечко", але не з моїм номером. Зрозуміла, що він паралельно ще з кимось зустрічався.

У Тетяни дзвонить мобільний.

— Це ще один хлопець, із Тернополя. Есемесками закидує. І вже знаю, що скоро зустрінемося, будуть квіти, цукерки, зізнання в коханні. Хочу знайти того, в кого сама закохалася б.

Артема від Тані забирає сестра. Дівчата схожі, Аня світліша.

— Ми народилися семимісячними, по 1,2 кілограма кожна. Аня з'явилася першою, бо я її ногами випхала. Її кругом треба підпихати. Вона тиха і ніколи перша не заговорить. У мене ще одна подруга така є. Уже 25 років, а досі незаміжня. Хоча і гарна, і розумна, але як бревно. Підходять до неї хлопці, а вона стане як укопана. Ні пари з вуст. Кажу їй: хлопці живих люблять. Хоч усміхнися, почни загравати. Або ляпаса дай, як не подобається.

Зараз ви читаєте новину «Тетяну Вороніну п'ять разів кликали заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути