Ексклюзиви
вівторок, 16 квітня 2019 05:41

Тетяна Деміхова повісилася після перерахунку бюлетенів

У селі Яцине Путивльського району на Сумщині справили дев'ятини по 54-річній Тетяні ДЕМІХОВІЙ. Була заступницею голови місцевої виборчої дільниці. Повісилася ввечері 29 березня.

— Того дня о 16:00 розмовляла з Танею телефоном. Мала гарний настрій. Жодних депресивних ноток або настроїв. Вона й по життю така була, завжди на позитиві, — розповідає голова села Ніна Мозгова, 54 роки. — Тоді вони на дільниці отримали бюлетені. За процедурою зібрали комісію, перерахували. Всі кажуть, що Таня була весела, жартувала, говорила з усіма.

Після підрахунку бюлетенів жінка нібито пішла додому. А пізніше перестала відповідати на телефонні дзвінки.

— Дзвонила і я, і чоловік Петро. Слухавки не брала, тому почали шукати, — додає Ніна Володимирівна. — Телефон був при ній. Раптом Петя почув дзвінки із сусіднього покинутого будинку. Зайшли, а вона висить. Що сталося, ніхто не знає. Село шоковане. Бо Таня для всіх була палочкою-виручалочкою. Добра, чуйна, всім старалася допомогти.

Тетяна Михайлівна мешкала із чоловіком 56-річним Петром Івановичем. Жінка займалася домашнім господарством. Чоловік працює вахтовим методом у Києві, був депутатом місцевої сільської ради. Подружжя має двох дорослих синів, вони живуть у Дніпрі. Самогубство Тетяни Деміхової не пов'язане з роботою, кажуть у поліції.

— У кишені жінки знайшли записку, в якій просила нікого не звинувачувати в її смерті, — каже Ельвіра Біганова з обласної поліції.

У родині Тетяни Деміхової були випадки суїциду. Раніше повісився її батько, отруївся брат.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Деміхова повісилася після перерахунку бюлетенів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути