Ексклюзиви
четвер, 27 грудня 2007 17:27

Таїсія Повалій та Ігор Ліхута зробили найбільше пластичних операцій

22 грудня в Київському театрі ляльок телепроект "Світське життя з Катериною Осадчею" визначив переможців у восьми іронічних номінаціях. У номінації "фабрика краси" відзначили знаменитостей, які зробили найбільше пластичних операцій. Ними стали 42-річна співачка Таїсія Повалій та її чоловік, продюсер Ігор Ліхута, 46 років.

У лютому Ліхута зробив ліпосакцію на підборідді та прибрав мішки під очима. Операція йому обійшлася у $2 тис.

— Я хотів відповідати зовнішності такої жінки, як Таїсія Повалій, — пояснив він.

1986-го Ігор посів 2-ге місце в міжнародному конкурсі чоловічого стриптизу "Містер еротоман танцю" у Польщі. Він зізнається, що йому імпонують підтягнуті й засмаглі  італійці. Тому відвідує салон краси й засмагає в солярії.

— Помню, років сім-вісім тому я сказав батькові: "Пап, я мушу бігти, бо мене чекає майстер з педикюру". Він сторопів: "Ти що — голубий?" — сміючись, розповідає продюсер.

Кажуть, Таїсія Повалій, аби виглядати тендітнішою, позбулася кількох ребер. А нещодавно зробила собі голлівудську посмішку, яка коштувала понад $100 тис.

— Раніше я закачала гель у носогубні складки, — розповідає співачка. — Це колись було модно. Потім лікарі хотіли його забрати, бо почалися ускладнення, але весь видалити не вдалося. Частина залишилася у щоках і мігрує по всьому тілу. Коли я знімаю макіяж і трішки надавлю на місце, де він є, — відчуваю біль.

Повалій запевняє, що нині робить лише мезотерапію. Це неглибокі підшкірні ін"єкції, які омолоджують обличчя. А ще сидить на дієтах та займається спортом.

Нардеп-"нунсівець" Давид Жванія, 40 років, переміг у номінації "танцівник року". На одній із вечірок Давид Важаєвич підстрибував угору, високо задираючи ноги. У категорії "дієта року" найкращою визнали 37-річну співачку Ірину Білик. Вона розказує, що витратила $100 тис. на корекцію фігури перед гастрольним туром.

"Світським футболістом" став голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський, 31 рік. Він найчастіше з"являвся на гламурних вечірках. У категорії "світські батьки" перемогли 34-річний співак Олександр Пономарьов і його 22-річна дружина Вікторія. У лютому в них народився син Сашко.

— Я його не б"ю, але говорю з ним дуже суворо, як із мужиком, — каже Пономарьов.

Зараз ви читаєте новину «Таїсія Повалій та Ігор Ліхута зробили найбільше пластичних операцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути