Ексклюзиви
четвер, 27 грудня 2012 00:45

Танцювали танго на стільцях

— Найкраще корпоративи проводити у четвер чи п'ятницю за тиждень до Нового року. Якщо в ресторан пішли в четвер, то наступного дня є що обговорювати. Після п'ятниці на вихідних можна відпочити, — розповідає 36-річна Оксана Ткаченко, організатор корпоративів у Черкасах.

— Останнім часом до організації вечірок колективи підходять серйозно. Готують номери, співають, танцюють. Влаштовують змагання між відділами, — каже Оксана Ткаченко. — Чоловіки, буває, як увійдуть у кураж, можуть порвати на собі сорочку або штани. Дівчата під час танцю туфлі з високими каблуками знімають і закидають. Ще з'явилася забавка, запозичена із західних фільмів. На барних стійках ставлять багато коктейлів і змагаються, хто швидше й більше вип'є. Це зазвичай дуже всіх веселить. Але переможець решту святкування не пам'ятає.

В одній великій компанії корпоратив робили в офісі. Одним із конкурсів були перегони на кріслах. Ми думали, проїдуться команди по разу, та й усе. А вони як розбушувалися! Тітки й дядьки різної комплекції катали одне одного, танцювали на стільцях танго. Поламали кілька штук. Разом із ними веселився й директор.

Але бувають і інші керівники. Під час святкування може зіпсувати настрій. Наприклад, жартома чи серйозно скаже, що підписання контрактів ми переглянемо в новому році з кожним окремо. Тоді вважай, що корпоратив не вдався. Бо всі намагаються бути дуже чемними.

Зараз ви читаєте новину «Танцювали танго на стільцях ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути