пʼятниця, 26 жовтня 2012 07:45

Тамада обматюкала гостей

— Тамаду для весілля порадили знайомі. Зустрілися з нею за три місяці. Невисока жіночка, говорить трохи пискляво, але дуже уважна. Цим мене підкупила. А чоловік Владік зразу сказав, що вона з головою не дружить, — розповідає 25-річна Наталія Соколова з Полтави. На її весіллі гості посварилися з тамадою.

Святкували у ресторані.

— Замість батьків нас зустріла тамада. Ми аж розчарувалися, — продовжує Наталія. — Далі було ще гірше — у тамади рот не закривався. Вірші читає, гостям зауваження робить, мов, не пийте багато. Викликає батьків казати тост, сама хвилин 20 щось розказує. Рідні стоять нудяться. Тоді почала перевдягатися. То вона Вєрка Сердючка, то східна цариця. Тоді вийшла у костюмі Баби Яги. Гості плювалися. Казали, ми вам гроші заплатимо, тільки йдіть звідси, дайте відпочити і спокійно потанцювати. Тамада образилася, на гостей казала "ідіоти", "збіговисько", обматюкала всіх. Пішла після того, як я розплакалася. За свої послуги взяла гроші наперед — 800 гривень. Після скандалу нічого не повертала.

Зараз ви читаєте новину «Тамада обматюкала гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути