Ексклюзиви
пʼятниця, 19 серпня 2011 05:00

"Своє сімейне щастя Галина знайде за кордоном"

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

"Донька Оксана вийшла заміж у 17 років, — пише 42-річна Марина Ігорівна із Сум. — Родила дитину, але шлюб розпався. Потім зустріла хлопця Андрія, неп'ющого і тихого, як нам здавалося на той час. До появи другої дитини жили душа в душу, а потім почалися скандали. Почав її бити, з дому виганяти. У 2 годіка помер їхній син. Вона ледь пережила це горе. На світі її тримав тільки первісток від першого шлюбу. Чоловік став сам не свій. Б'є її часто, перебив у вусі перетинку. Прошу, щоб кидала його і йшла до нас жити. А вона боїться, що більше нікого не знайде".

Коментує біоенергетик 44-річна Лілія Хасапєтова із Кривого Рогу. Сканує фотографію Оксани долонями.

— Оксана скоро розлучиться з Андрієм. Утретє вийде заміж за два роки. Чоловік буде старший за неї. Сім'я житиме щасливо, якщо дівчина не заставлятиме чоловіка її ревнувати.

"Маю двох синів, — ділиться у листі Олена, 49 років, з міста Мукачеве на Закарпатті. — Старшому Русланові 27 років, молодшому Михайлові — 24. Вони між собою сваряться. У Руслана почалися проблеми, коли він з дівчиною розійшовся. Вона вийшла заміж. Син після її весілля постійно хворіє. Водила його по лікарях, але вони діагноз поставити не можуть. З дівчатами зустрічається не довше місяця. На роботі більш як два-три місяці не затримується. Одна гадалка сказала мені, що йому пороблено".

Надсилає знімок синів. Двоє чорнявих хлопців в однакових кепках тиснуть руку один одному на вокзалі.

— Хлопець не хворий, — Лілія Ернестівна проводить вказівним пальцем по світлині. — Дівчина приворожила його. Але приворот той діятиме, доки він не одружиться. Перед вінчанням священик спонукає молодят піти до сповіді. Під час неї треба помолитися за себе і за всіх людей, з якими ви мали стосунки. Відпустіть образи та нарікання. Тоді усі порчі та привороти вийдуть з людини геть.

"Дочка моя Галя — скрипалька, переможниця багатьох музичних конкурсів, — розповідає 50-річна Наталія Олексіївна з Вінниці. — Зараз живе у Москві. Має гроші, славу, але самотня. Чи знайде вона собі пару і чи повернеться в Україну?"

Біоенергетик кладе на стіл фотографію Галини. Широкоплеча жінка у довгій квітчастій сукні тримає у руках скрипку. Навколо знімка розкладає карти. З обох боків лягають червова та пікова "десятки", над знімком — червовий король.

— Галина приїжджатиме в Україну тільки на час відпустки. Своє сімейне щастя влаштує за кордоном. Перемагатиме у багатьох конкурсах. У найближчі п'ять років на неї чекає матеріальний успіх.

"Донька після розлучення не може знайти собі пари, — розповідає львів'янка Аліна Миколаївна, 54 роки. — Усі розлучені трапляються, які у сімейному житті розчарувалися. Вони пропонують їй тільки жити вмєстє. Сім'ї їм не нада. А я хочу внуків. Доця має 10-річну дєвочку".

Вкладає у конверт фотографію доньки Світлани з чоловіком Андрієм. Вони розлучилися 2009-го.

— Донька зустріне свою пару. Буде деякий час жити з чоловіком, з яким познайомиться на роботі. Народить сина.

"Маю сестру близнючку Таню, — пише житомирянка Анастасія, 38 років. — Ми досі незамужем. Чоловіки нас не помічають. Ніхто не вірить, що у нас із сестрою ніколи не було хлопців. Але це дійсно так. Наші знайомі і подруги мають родини, виховують дітей. Коли приходять у гості, то на душі стає так боляче — час минає, усі знайшли собі пару, а ми із сестрою одні. Мама нас успокоює, що нам і обом добре. Але вона не розуміє, коли ми постарієм, не буде кому нас доглянути, стакан води подати. Живемо у приватному секторі, маємо господарство. Але хочеться чоловічої уваги і чоловічих рук".

Біоенергетик розглядає фотографію сестер Тетяни та Анастасії.

— Аби створити сім'ю, близнючкам після повноліття треба жити окремо. Між близнюками існує міцний духовний зв'язок. Вони настільки доповнюють одна одну, що замінюють цим інших людей. Такою поведінкою жінки відштовхнули від себе багатьох чоловіків. Їм треба частіше виходити з дому. До 40 років обидві зустрінуть своє щастя, якщо дуже цього захочуть. В обох на долі написано бути у шлюбі.

Зараз ви читаєте новину «"Своє сімейне щастя Галина знайде за кордоном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути