четвер, 11 червня 2009 19:05

Світлана Вольнова живе на відсотки

Автор: фото з сайту www.e-motion.com.ua
  На вечірці у столичному ресторані ”Порто Мальтезе” Світлана Вольнова вдавала затриману в камері попереднього ув’язнення
На вечірці у столичному ресторані ”Порто Мальтезе” Світлана Вольнова вдавала затриману в камері попереднього ув’язнення

До столичного ресторану "Порто Мальтезе" похнюплений чоловік у міліцейській формі заводить 39-річну телеведучу Світлану Вольнову. Вона в наручниках, обличчя й тіло загримовані так, нібито вкриті синцями й ранами. Зап"ястки забинтовано закривавленою марлею.

— Эти раны оставили люди, которые говорят обо мне неправду, — вигукує Вольнова. Вона покликала гостей на вечірку і заприсяглася розповісти всі секрети свого життя.

Її дівоче прізвище Худякова. Народилася в Ленінграді (нині — Санкт-Петербург, Росія), закінчила там радіотехнічний технікум. До Києва переїхала 1993-го із чоловіком, офіцером Ігорем Коротковим, і донькою Аннет.

— Вийшла заміж за місяць після знайомства, — розповідає. — Нікому не раджу так поспішати. Із чоловіком часто сварилася. Двічі підняв на мене руку.

1995-го почала працювати моделлю. Узяла псевдонім Вольнова. Це прізвище її прабабусі Ганни.

— Іноді пропонували інтим після показів. Якось погодилася піти до ресторану з чоловіком, який мені сподобався. Потім у сумочці виявила 200 доларів. Хоча в нас нічого не було. Усі думають, що в мене багатомільйонні доходи. Це неправда. Живу на відсотки, бо п"ять років тому вдало інвестувала гроші в одну американську компанію. Отримую по 20 тисяч доларів щомісяця. Іще веду вечірки, мій гонорар — 2–3 тисячі.

Програму "Вольности с Вольновой" на телеканалі М1 закрили.

— Наші зірки ображалися, коли розпитувала в них скандальні подробиці життя, — говорить Світлана. — Женя Фокін злякався, коли почала питати про наркотики. У Наташі Могилевської взагалі зіркова хвороба. А от подруга Іра Білик — справжня зірка. Мені для популярності треба залізти в міліцейську клітку, а їй — просто пройтися вулицею.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Вольнова живе на відсотки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути