середа, 26 травня 2010 00:17

Світлана Вольнова одягла на вечірку рушник

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Телеведуча Світлана Вольнова у столичному концерт-холі Freeдом обмотала тіло й голову рожевими рушниками, бо не хотіла витрачати час на сукню та зачіску
Телеведуча Світлана Вольнова у столичному концерт-холі Freeдом обмотала тіло й голову рожевими рушниками, бо не хотіла витрачати час на сукню та зачіску

Телеведуча 39-річна Світлана Вольнова прийшла на вечірку в столичний концерт-хол Freeдом у рожевому рушнику замість сукні. Голову обмотала меншим рушником такого ж кольору.

— Вирішила вразити всіх своїм епатажним виглядом, — сідає за столиком біля сцени. — Скільки можна щовечора годинами думати що одягти, тратити час на зачіску і макіяж. Я і без того гарна. Вийшла з ванни і пішла сюди.

Її дівоче прізвище Худякова. Народилася в Ленінграді (тепер Санкт-Петербург. — "ГПУ"), закінчила там радіотехнічний технікум. До Києва переїхала 1993-го із чоловіком, офіцером Ігорем Коротковим, і донькою Аннет. 1995-го почала працювати моделлю. Узяла псевдонім Вольнова. Це прізвище її прабабусі Ганни.

— Не головне, що ти на себе насунув. Головне, щоб колір шкіри був свіжий і здоровий, а зачіска гарною. Навіть прикраси тепер не ношу. Зараз не модно хизуватися коштовностями.

Чоловіки за сусіднім столиком жартують:

— Що буде з Вольновою, якщо з неї зірвати полотенце? — регочуть.

Світлана жартів не чує, підтягує рушник.

На вечірці обирають найкрасивішу блондинку. Участь у конкурсі беруть 20 дівчат із різних міст.

— Щоб перемогти, не обов"язково бути красивою, — каже Вольнова. — Щоб стати знаменитим, треба мати гроші й потрібних друзів. От я за освітою програміст, але не працювала за фахом жодного дня. Нещодавно розмовляла зі своєю донькою. Вона спитала: "Мамо, як ти думаєш, я теж досягну популярності так пізно, як ти?" Я на секунду відчула себе невдахою. Але відповіла їй чесно: "Слава до тебе прийде значно раніше, бо в тебе є я".

Перемогла в конкурсі вінничанка Тетяна під N14. Про її першість у кулуарах Freeдому говорили до початку конкурсу. Подейкують, її батько — дуже багатий.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Вольнова одягла на вечірку рушник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути