середа, 21 жовтня 2009 07:14

Світлана Лобода знайшла подарунок у штанах Бадоєва

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
   Співачка Світлана Лобода у столичному клубі ”Арена” з кліпмейкером Аланом Бадоєвим. У штанах він заховав підводку для очей і лак для нігтів
Співачка Світлана Лобода у столичному клубі ”Арена” з кліпмейкером Аланом Бадоєвим. У штанах він заховав підводку для очей і лак для нігтів

Співачка Світлана Лобода в неділю святкувала 27-річчя. Гостей запросила до столичного клубу "Арена", представила там нову концертну програму "Большой Ч". Заодно святкувала ще й п"ятиріччя на сцені. П"ять років тому вона зняла перший кліп на пісню "Черно-белая зима".

— Сегодня все три мои телефона разрывались. Но ответила я только на два звонка, — у залі на четвертому поверсі Світлана приймає вітання. — Перший був мамин, вона подзвонила в двері. Привезла мені величезну купу надувних кульок, вони тепер по всій квартирі літають. А подарувала велику подушку в формі жіночих грудей. Я була шокована! Мама інтелігентна жінка, консерваторка. Мій батько був у неї першим та єдиним чоловіком, вони в шлюбі вже 28 років. Другий дзвінок, на який я відповіла, був із Москви, від мого доброго друга. Телефон просто випадково сам ввімкнувся, вже незручно було не відповісти.

Концерт затримують на півгодини. Гостям за столами розливають шампанське "Моет".

— Свєту я називаю бульдозером, — затягується цигаркою телеведучий Максим Неліпа, 32 роки. Його дружина Тамара поруч на дивані невдоволено відмахується від диму. — Якщо ставить мету, то вже йде напролом. Хоча сама така тендітна, худенька. Ми познайомилися на шоу "Танці із зірками". Часом пересікаємося на різних заходах. Подарував їй записник із платиновими аркушами. Щоб записувала туди пісні й отримувала за них платинові альбоми.

Світлана виходить на сцену в короткій чорній сукні від дизайнерського дуету "Луві". На ній блискучими буквами розписано назви найвідоміших пісень Лободи: "Постой, мущина", "Не мачо", By your side. Співачка їх виконує.

— Программа новая, а песни старые, — невдоволено кривляться дві глядачки.

Мама подарувала велику подушку в формі жіночих грудей

На сцену підіймається кліпмейкер Алан Бадоєв, 28 років. Він напідпитку, на ногах тримається нетвердо. Каже, заховав подарунки у своєму одязі, пропонує іменинниці обшукати його. Світлана лізе рукою в кишеню піджака, виймає чорну туш для очей. Присівши навпочіпки, дістає зі штанів чорну підводку та чорний лак для нігтів.

— Ты глубже поищи! — підказує Алан.

— Только по старой дружбе, — червоніє Світлана. Лізе Бадоєву в ширінку, витягає звідти чорні тіні.

— Придумал подарок, пока обдумывал идею твоего нового клипа, — каже режисер.

Співачка Асія Ахат на вечірку спізнюється. Вручає Світлані срібну шкатулку для прикрас та набір шкіряних косметичок.

— Это всегда пригодится, — підморгує. Пригадує, що зі Світланою познайомилася років п"ять тому в майстерні дизайнерки Анжели Лисиці. — Свєту привів Костя Меладзе як нову учасницю "ВІА Гри", а я в Анжели саме вибирала одяг. Зараз ми спілкуємося, але не дружимо. Часом пересікаємося на концертах чи в аеропортах. Недавно-от зустрілися випадково в літаку, коли летіли на Гоа. Мені подобається, що Свєта дуже дорожить своєю сім"єю. Коли зустрічаємося, завжди розповідає про маму.

Каже, Лобода нагадує їй співачку Наталію Могилевську.

— Вони обидві такі харизматичні, цілеспрямовані. У мене, наприклад, немає таких організаторських здібностей, як у них. Свєта все бере в свої руки, а я більше покладаюся на менеджмент.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода знайшла подарунок у штанах Бадоєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути