вівторок, 28 квітня 2009 18:11

Світлана Лобода задля Євробачення заклала квартиру

Автор: фото з архіву Світлани Лободи
  Співачка Світлана Лобода каже, що через кризу в неї зникли всі спонсори
Співачка Світлана Лобода каже, що через кризу в неї зникли всі спонсори

26-річна співачка Світлана Лобода заклала свою квартиру в Києві. Їй бракує грошей для участі в Євробаченні, що відбудеться 11–16 травня в Москві. Співачка замовила в Гонконзі 30-метрове коло, в якому виступатиме в СК "Олімпійський". Грошей доправити його до Москви немає.

Лобода вдягла на прес-конференцію футболку "Антикризова дівчина". У руках тримає песика в рожевому балахоні з написом "Антикризова собака".

— У поїздку на Євробачення мушу вкладати власні гроші, — скаржиться Світлана. — Свою квартиру я заклала. Прошу коштів у Міністерства культури, прем"єр-міністра, президента. Але відповіді не отримую.

"ГПУ" з"ясувала, що Світлана Лобода є власницею квартири по вул. Закревського на Троєщині в Києві. Телефонуємо туди. Слухавку бере 6-річний хлопчик Тимур. Каже, що ніякої тьоті Свєти не знає. Говорить, що в квартирі живе з літа разом зі своєю матір"ю.

— Цю квартиру три роки тому Світлана подарувала своїм батькам. А собі купила більшу, в центрі, — коментує прес-аташе співачки Юлія. — Три роки тому взяла на неї кредит, який уже виплатила. Вікна її квартири виходять на Хрещатик.

Навесні співачка закінчила у помешканні ремонт. Одну кімнату оформила в африканському стилі, у ванній поставила джакузі.

— Вікна прорубала від стелі до підлоги — щоб уночі спостерігати за зірками, — розказує артистка.

— Я в тій квартирі не була, — каже травесті-діва Монро (31-річний киянин Олександр. — "ГПУ"), яка товаришує з Лободою. — Свєточка запрошувала мене в гості в помешкання по вулиці Горького, біля станції метро Либідська. Можливо, це було житло її бой-френда? Але квартира пристойна.

35-річний Андрій Данилко, який позаторік представляв Україну на Євробаченні в фінській столиці Гельсінкі, їздив на конкурс за власний кошт.

— Я потратил 300 тысяч долларов. Это еще по-божески: у меня не было ни гастролей, ни декораций, — каже "ГПУ" Данилко. — Свєті може й півмільйона не вистачити, бо в неї — тури по Європі. Артисти ледве кінці з кінцями зводять, а мінкультури й не чешеться. На творчий вечір якогось Тараса Перчика в них гроші є, а на Лободу нема.

Спонсорів Світлана Лобода не має. Каже, через кризу всі розбіглися.

— У мене теж спонсорів не було. Лише якась горілка дала гроші. Пішли на костюми й житло. Решту оплачували зі своєї кишені, — зазначає Данилко.

Світлана Лобода на своєму сайті розмістила оголошення, що збирає кошти для поїздки на Євробачення. Гроші просить перераховувати в гривнях, доларах і рублях. Після конкурсу обіцяє відзвітуватися.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода задля Євробачення заклала квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути