Ексклюзиви
четвер, 31 серпня 2006 20:36

Пральну машину виграв Петро Буховський

 

Пральна машина в розіграші "Вибери приз-липень" дісталася Петру Буховському, 53 роки, із села Вовківці Борщівського району Тернопільської області. Говоримо з ним по телефону.

— Я думав, що виграю щось на свій день народження, — 18 червня. Та трохи пізніше теж непогано. Передплачую "Газету по-українськи" майже рік, у першому півріччі квитанцію не висилав, вже на друге вислав обидві. Читач я постійний, а гравець — новачок. Про виграш сказала дружина — Ольга Степанівна. Вона завжди з нетерпінням чекає газету і перша її читає. Пральну машину, може, собі залишимо, а може, — сину чи доньці віддамо. Правда, Наталка далеченько живе, аж у Криму.

А от 26-річний син Юрій працює у райцентрі Зборів, у будинку культури. Він — музикант. Петро Іванович зізнається, що в дитинстві дуже хотів грати на акордеоні. Але не вийшло — у Борщові тоді не було музичної школи.

— Мені порадили іти на тракториста, а заразом вчитися у вечірній школі, — каже Петро Іванович. — Я закінчив із відзнакою і повернувся в колгосп. Так із поля і на службу забрали. Армія пройшла на колесах: спочатку в Казахстані, потім перекинули до Єгипту — усього 22 кілометри від Каїру, згодом в Естонії дослужував, на острові Сарема. Звідти прийшов — і знову на трактор.

Зараз Петро Іванович працює охоронцем у Борщові:

— До 90-х років робив трактористом на відгодівельному комплексі. А перестали платити, довелося шукати іншого заробітку. Сьогодні від комплексу одні руїни лишилися, нічого немає.

Приз переможець отримає в одному з тернопільських магазинів. Поїде туди із сином Юрієм та дев"ятирічним онуком Сашком.

Зараз ви читаєте новину «Пральну машину виграв Петро Буховський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути