пʼятниця, 20 вересня 2019 06:10

"Штамп у паспорті був для мене неважливий"

Артисти балету 37-річна Катерина Кухар та Олександр Стоянов, 32 роки, розписалися 15 вересня. До цього 10 років жили в цивільному шлюбі.

— Штамп у паспорті був для мене неважливий, — говорить Катерина. — Ми з Олександром вирішили повінчатися й не звертатися до загсу. Але з часом захотіли узаконити стосунки. Обрали символічну дату — цього дня п'ять років тому дали обітниці перед Богом.

На церемонію жінка одягнула бежеву сукню з корсетом і напівпрозорою спідницею від дизайнера Андре Тана. Чоловік надів костюм такого ж кольору. Пізніше ще раз обмінялися клятвами у прямому ефірі шоу "Танці з зірками" — Катерина входить до складу його журі. Там виконали весільний вальс.

Катерина й Олександр познайомилися 2006-го під час спільної роботи в столичному оперному театрі. Виконують головні ролі у виставах "Ромео і Джульєтта", "Лускунчик", "Жизель", "Лісова пісня". Мають доньку 4-річну Анастасію.

Для Катерини Кухар цей шлюб другий. Він попередніх стосунків має сина Тимура, 10 років.

Зараз ви читаєте новину «"Штамп у паспорті був для мене неважливий"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути