пʼятниця, 15 жовтня 2010 04:11

Серед недоношених дітей найбільше розлучених

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Доньці Інні влітку виповнилося 16 років, — пише 45-річна Антоніна Миколаївна з міста Могилів-Подільський на Вінниччині. — У школі закохалася у хлопця. Вона йому теж подобалася, але чомусь доля їх не звела. Він почав зустрічатися з іншою дівчиною, а моя доня тепер дуже страждає. У неї була сильна депресія, збився цикл. Не знаю, що їй порадити. У мене теж було перше кохання. Через дрібні непорозуміння і образи розійшлися. Душа боліла дуже довго. Не хочу, щоб доня пройшла те саме. Хочу, щоб у неї кохання було взаємним, навіть якщо це не закінчиться весіллям. На других хлопців вона не звертає увагу. Донька народилася на три неділі раніше, ніж мала. Через це маємо цілий букет болячок. Більшість з них додалося тепер від нервів".

Лист читає біоенергетик з Кривого Рогу Лілія Хасапєтова, 43 роки.

— Багато дівчат у такому віці втрачають голову через хлопців, — каже Лілія Ернестівна.

З конверта дістає фотографію Інни. На ній дівчина з довгим волоссям, пофарбованим у колір темного шоколаду. Очі — блакитні. На звороті написані дати народження Інни і її колишнього хлопця Максима.

— За хлопцем нехай не сумує, бо вони зустрічалися б від сили півроку. Хлопець за життя поміняє багатьох дівчат. Одружуватиметься двічі або тричі. Перший шлюб бачу раннім, — кладе руку на фотографію. — У людей, які народилися на восьмому місяці вагітності, часто доля складається нелегко. Вони можуть втрачати друзів, зневірятися у коханих. Серед недоношених дітей найбільша кількість розлучених. Щоб до такого не призводило, раджу їм частіше молитися і ходити у церкву. Віра навертає людину до життя, не дозволяє зневіритися і впасти духом. Ваша донька скоро знайде собі хлопця. Але одружиться з іншим у 20 років. Подруги підштовхуватимуть її до ворожінь, але нехай хлопців до себе не приворожує. Добром таке не закінчиться.


"Не можу влаштувати своє особисте життя, — розповідає у листі лучанин Володимир, 29 років. — Ніяк не виходить одружитися. Закохався в одну дівчину. Планував створити з нею сім'ю, але вона мене просто використала. З тих пір не можу ні з ким зустрічатися. Її образ постійно у мене перед очима. Як не старався, не можу її забути. Знаю, що вона до мене не повернеться. Починаю ненавидіти дівчат, бо усіх порівнюю із колишньою. Не знаю, як далі жити. Повністю зневірився".

Володимир надіслав фото своєї дівчини Іванни. Вона худорлява, довге біляве волосся. Біоенергетик відсовує фотографію на край столу.

— З цією дівчиною у Володимира життя не склалося б. Раджу йому не падати духом. Ближчим часом його підвищать по роботі. До Нового року почне зустрічатися з дівчиною. Нехай не спішить кликати її заміж. Володимире, будьте уважні до людей, які проходять повз вас. Свою половинку зустрінете на вулиці. Не втрачайте надії. По енергетиці від листа відчуваю, що ви матимете багатодітну сім'ю. Виховаєте більше як трьох дітей.


"Вже багато років у мене крутиться голова, — пише 60-річна Леся Михайлівна з Ужгорода. — Відчуваю слабкість. Останні два-три роки відчуваю страх. Боюся виходити на люди. Серед людей у магазині чи на ринку не знаходжу собі місця. У голові рояться думки. Здається, що всі люди хочуть завдати мені болю".

— Кілька років тому жінка упала на вулиці, — Лілія Ернестівна заплющує очі, тримає лист у руках перед собою. — Бачу лід і багато людей проходять поруч. Ніхто не подав руку, не допоміг устати. Певно, тоді травмувала голову. Треба провіритися у лікаря. Страх ваш теж зрозумілий. Його треба виливати яйцем та вимолювати. Сам він нікуди не дінеться. Попросіть когось з рідних після молитви злизувати вам чоло язиком. Так злизують переляк у дітей. Разом зі слиною з чола злітають погані думки і переляк.

Зараз ви читаєте новину «Серед недоношених дітей найбільше розлучених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути