Ексклюзиви
вівторок, 27 червня 2017 05:45

"Сподобалися дві сукні. Визначитися не могла. Придбала обидві"

Автор: www.stb.ua
  Артисти Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян збираються стати на весільний рушник. Мати нареченої співачка Ніна Матвієнко замовляла його в запорізьких майстрів
Артисти Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян збираються стати на весільний рушник. Мати нареченої співачка Ніна Матвієнко замовляла його в запорізьких майстрів

15 червня співачка 36-річна Антоніна Матвієнко зіграла весілля із колегою Арсеном Мірзояном, 39 років. Офіційний шлюб взяли у березні. Разом виховують доньку 1,5 річну Ніну.

— Арсен освідчився мені через три місяці після народження доньки — 8 березня під час сольного концерту, — розповідає Антоніна. — Це була несподіванка. Про одруження ніколи не говорили. Думала, пропозиції від нього не дочекаюся. Коли він зі сцени запропонував вийти за нього, розплакалася від щастя. За кілька днів наснилося, що ми одружуємося у Лас-Вегасі, і нікого з друзів на весіллі немає. Перелякалася: "Боже, як це? Ніхто ж не побачить!" Уві сні подумала, яка сьогодні дата. Чомусь вирішила, що 15 червня. Весілля вирішили відсвяткувати саме у цей день.

Свято влаштували у розважальному комплексі на березі Дніпра. Наречений одягнув класичний темний костюм. Антоніна для офіційної церемонії вбралася у біле плаття зі шлейфом від весільного салону "Слановський". На вечірку прийшла у пишній сукні від дизайнерки Юлії Айсіної.

— Коли обирала весільну сукню, сподобалися дві. Ніяк не могла визначитися, — розповідає Антоніна. — Вирішила придбати обидві.

На весілля запросили 60 гостей. Привітати молодих прийшли лідер гурту "Тартак" Олександр Положинський, співак Олександр Пономарьов та ведуча Катерина Осадча. До вівтаря наречену вів батько художник 67-річний Петро Гончар. Ікони та вишиті рушники для церемонії її мати співачка Ніна Матвієнко, 69 років, замовляла у запорізьких майстрів.

— Місце святкування обрав Арсен. Хотів ближче до води, — розповідає Матвієнко. — На берег Дніпра нам пропонували приїхати на катері. Арсен відмовився. Сказав, що все має бути по-справжньому. Вести церемонію запропонували співакові Олегу Виннику. Коли пояснила, що доведеться робити, він злякався, бо раніше не вів весілля. Але погодився.

Арсен Мірзоян та Антоніна Матвієко познайомилися 2014 року на проекті "Голос країни". За кілька місяців співак розлучився зі своєю дружиною Ганною. З нею у шлюбі прожив 11 років. Разом виховували двох синів: 14-річного Влада і 8-річного Артема. Антоніна Матвієнко має 18-річну доньку від першого шлюбу.

— Після весілля планували медовий місяць, але через термінову роботу у Лондоні його відклали, — каже співачка.

Зараз ви читаєте новину «"Сподобалися дві сукні. Визначитися не могла. Придбала обидві"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути