середа, 31 жовтня 2007 14:37

Співак Ларсон на животі витатуював пістолет

 

30-річний бізнесмен Сергій Ларкін місяць їздив Києвом у чорній масці на чорному джипі з номерами "Ларсон". Його супроводжували чотири джипи з мигалками. Він вирішив стати репером і так піарив свій перший альбом "Ларсон". Каже, за гроші, які витратив на створення іміджу, міг купити квартиру в центрі столиці. Сергій керує компанією "Артконсалтинг", що організовує вечірки на замовлення.

На початку жовтня Ларкін записав альбом реперських пісень і узяв собі псевдо Ларсон. У його офісі на стіні висить фотокартка в рамці — він із "регіоналом" Ринатом Ахметовим.

— Торік у Донецьку організовували Новий рік для його компанії "СКМ". Повезли туди співачку Тіну Кароль, — розказує господар. — Ринат — рішучий, адекватний, людина слова. Я хочу, щоб він був президентом України. І я міг би бути, — барабанить пальцями по столу.

Хвалиться, що з 16 років заробляв офіціантом у готелі "Дніпро".

— Зарплата була 100–110 доларів. Ми купували рибне асорті в супермаркеті за 20 гривень, а на стіл клієнтам виставляли за 100 доларів. Слава Богу, не зловили, — сміється він. — Батьки мене не балували, лише подарували квартиру. Мама продала трикімнатну в центрі Києва на вулиці Костьольній. За ці гроші купила три — на Троєщині. А от "москвича" я в батьків відкупив, за 800 доларів. Гроші заробив на літніх канікулах, працював поштарем у Шевченківському районі. Пізніше із молодшим братом Русланом купували газети за 15 копійок, а в метро продавали за 25.

На правому плечі в Ларсона витатуйоване його обличчя і слово "відчайдушний" англійською. Нижче ліктя — "Хай буде так". На лівому плечі — голова репера Тупака. Уздовж руки під ліктем виведено "Прийшов, побачив, переміг". На всю спину малюнок — вулиця із будинками, машиною та хлопцями. На животі — великий пістолет, його дуло ховається Сергієві в штани.

Інна дуже гарна, але трохи стерва

3 жовтня Ларсон відзначав своє 30-річчя в клубі "Фрідом".

— Дівчата з гурту "69" подарували мені пістолета, — розказує він. — Я кинув його в машину. Наступного дня їхав у кіно. Зупинила міліція, зробили обшук. Дозволу на носіння зброї я не мав. Усю ніч сидів у КПЗ, а тоді відпустили. До 16 років я мріяв стати міліціонером, ловити бандитів. Але коли попав у відділок — перехотів. Раз стріляв із газового пістолета хлопцеві в око, попав у щоку. Ми билися на Трухановому острові, натовп на натовп. Уже й не пам"ятаю, за що. Мабуть, понапивалися.

У жовтні Сергій розпочав кар"єру реп-співака.

— Якось пішов до Поплавського в інститут культури, — ділиться він. — Заспівав йому пісню "Тучи". У гурті "Иванушки" саме помер соліст Ігор Сорін, і я хотів його замінити. Поплавський сказав: "Тобі навіть гроші не допоможуть". Але я не образився. Хочу Мішці пісню присвятити.

Із дружиною Інною Сергій три роки тому розлучився. Вона має 12-річну доньку Марію.

— Постійно лаємося, — зітхає він. — Інна дуже гарна, але трохи стерва. Я перший після розлучення пішов до неї миритися. Місяць знову женихався. Тепер живемо разом нерозписані. В Інни є магазин італійського одягу в Севастополі. Але там усім править її мама. Раніше жінка працювала адміністратором у одному київському ресторані. Тепер сидить удома. Я забрав її звідти, бо до неї почали липнути власники. Наказували підсідати до клієнтів і розважати їх. Туди олігархи водять коханок. За вечір залишають по 70 тисяч доларів. А я не люблю понтів, — поправляє він білу футболку із намальованими на ній блакитними голубами.

1977, 3 жовтня — Сергій Ларкін народився в Німеччині, в м. Потсдам, у родині військового та стюардеси
1979 — сім"я переїхала до Києва; з"явився на світ брат Руслан
1985 — народився брат Михайло
1990 — із Русланом продавав газети в метро
1994 — офіціант у ресторані "Княжий град" і готелі "Дніпро"
1995 — купив у своїх батьків машину "москвич"
2000 — закінчив технікум готельного господарства; вчився у торговельно-економічному інституті, але не закінчив; відкрив компанію "Артконсалтинг"
2004 — одружився з Інною; за два роки розлучився; знову зійшлися

Зараз ви читаєте новину «Співак Ларсон на животі витатуював пістолет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути