понеділок, 02 березня 2009 18:27

Співачка Віка Циганова збирається відкрити четверте ательє

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Російська співачка Віка Циганова п’ятий рік моделює одяг під власною торговою маркою
Російська співачка Віка Циганова п’ятий рік моделює одяг під власною торговою маркою

Російська співачка 45-річна Віка Циганова збирається відкрити в Москві четверте ательє з пошиття верхнього одягу. Із 2004-го вона розробляє ексклюзивне вбрання під торговою маркою Tsiganova.

— Це в нас сімейна традиція. Бабуся й дідусь шили одяг, хоча не були професійними шевцями, — розповідає російською Циганова. За лаштунками сцени столичного палацу "Україна" поправляє широкі рукави замшевого піджака, розшитого квітами. — Перше плаття пошила на випускний вечір. Доки батьки відкладали гроші на сукню, я потайки плела її собі з недорогих чорних і білих ниток. На випускному балу була як принцеса! Зараз маю вже три ательє у Москві, хочу об"єднати їх в одну студію. Отримала гарне замовлення — пошити одяг для духовної капели із 120 осіб. Ще планую розробити одяг для православних шкіл. На Новий рік лежала в лікарні, мала важку форму ангіни. Навіть ковтати було боляче. Коли почала малювати ескізи цього одягу, біль одразу минув.

Каже, з бізнесом ніколи не мала справи.

— Навіть банківського рахунку не маю. Фінансами займається чоловік, — киває на Вадима Циганова, який чекає на співачку неподалік. — Усі мої пісні на його вірші. Якось помітила, що Вадик малює на полях, коли пише. Відразу згадала про схожі чернетки Пушкіна. Почала доводити, що мусить малювати. Він послухав і п"ять років тому почав розробляти інтер"єри. Зараз працює над дизайном меблів. Нещодавно оформляв будинок Олега Дерипаски (російський мільярдер. — "ГПУ").

На початку року Циганови тиждень відпочивали в Альпах.

Якщо людина худне, то потім набирає ще більше ваги

— Друзі запросили покататися на лижах. Але гірські лижі — це не для мене! — хитає головою. — Виступати в Чечні не було страшно, а на лижах кататися боюся. У мене в житті було багато екстриму, навіщо зайвий раз випробовувати долю?

Додає, що ніколи не займалася спортом.

— Про дієти тільки читала, — прикушує губу. — Треба просто не їсти на ніч. Якщо людина худне, то потім набирає ще більше ваги. Коли я собою невдоволена, то сварюся з усіма. А коли все подобається — наче й целюліту менше.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Віка Циганова збирається відкрити четверте ательє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути