Ексклюзиви
вівторок, 21 грудня 2010 10:08

Шпигунка Ганна Чепмен часто ходила до секс-шопу

Автор: фото з сайта www.yousmi.by
  Ганна Чепмен переїхала до США 2007 року
Ганна Чепмен переїхала до США 2007 року

34-річний Алекс Чепмен, колишній чоловік російської шпигунки 28-річної Ганни Чепмен, опублікував її відверті знімки. Подружжя розійшлося 2005-го, бо Ганна не захотіла народжувати від нього дитину і зробила аборт. Офіційно розірвали шлюб 2006 року.

— Ми познайомилися в Лондоні, коли вона вчилася на економічному факультеті МДУ, — каже Алекс Чепмен. — Їй подобалися фільми про Джеймса Бонда та шоу Бенні Хілла. Вона влаштувалася працювати в банк "Барклейс". Уміла готувати і прибирати. Була ідеальною дружиною.

Ганна любила фотографуватися. Серед наданих Алексом знімків є кілька, де вона позує перед дзеркалом і знімає сама себе. Алекс фотографував її оголеною в ліжку та ванні.

— Нам подобалося ходити вдома без одягу, — говорить він. — В Анни були схильності до садомазохізму. Ми часто скуповувалися в секс-шопах. У неї були плітки та шкіряні ремені й вона позувала перед фотокамерою з ними. Також ми записалися у клуб "7000". Туди входять люди, які кохалися в літаку на висоті 7 тисяч метрів.

За даними британської розвідки, після розлучення Ганна намагалася познайомитися з британськими принцами Уільямом і Гаррі. Вона щовечора ходила до лондонських нічних  клубів і ресторанів, де часто бували принци. З'являлася на вечірках, де були члени королівської родини та зарубіжні монархи. 2007-го Ганна переїхала до США, де, за словами американських спецслужб, шпигувала на користь Росії.

Зараз ви читаєте новину «Шпигунка Ганна Чепмен часто ходила до секс-шопу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути