Ексклюзиви
вівторок, 15 березня 2011 05:30

Сосєдов не спілкується з братом

Російський музичний критик 42-річний Сергій Сосєдов у прямому ефірі послав "на три букви" журі танцювального шоу "Танці з зірками". Чоловіче журі поставило Сосєдову три бали за танець.

— Кто там поставил три балла? Знаете что, пошли вы на три буквы. Мне ваше мнение неинтересно, — заявив він. — Журі для мене — повний нуль. Особливо мені дивний той клоун із Голландії (суддя Якко Тайвонен. — "ГПУ"). У нього не все гаразд із головою. Йому непогано було б сходити до психіатра.

Із Сергієм Сосєдовим говоримо після ефіру в коридорі.

— Не думайте, що я епатажний. Я чесний, тому й став зіркою,  — говорить, склавши на грудях руки з акуратним манікюром. На пальцях багато великих перснів.

Скаржиться, що брат Володимир не дивиться його телепрограм. Спілкуються вони рідко.

— Мій батько помер півтора року тому, 79-річним. Тяжко хворів. Тато мною дуже пишався, — по його щоках котяться сльози. — Із мамою  рідко бачимося, бо я весь час зайнятий на зйомках в Україні. Завтра обов'язково їй подзвоню. Брат Вова старший за мене на вісім років. Через різницю у віці великої дружби між нами ніколи не було. Йому і племінникам, Льоші й Наташі, нецікаво, що я роблю. Обоє закінчили престижний Московський авіаційний університет. Ну, Льоша завжди був технарем. А як  Наташа закінчила ракетобудування —  для мене загадка. Питаю в них: "Дивилися мої передачі?". "Ні, там "Спартак" із "Динамо" грав. А твоя програма пізно була. Ми лягли спати, бо рано вставати треба".

Зараз ви читаєте новину «Сосєдов не спілкується з братом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути