четвер, 16 квітня 2009 20:28

Статки Алли Пугачової оцінюють у 100 мільйонів доларів
9

Алла Пугачова йде на сцену на церемонії вручення премії ”Жінка року GLAMOUR” 2007 року
Фото: фото: Ітар-ТАРС
До першого одруження Алла Пугачова мала коротку зачіску. Фото 1968 року
Єдина донька Крістіна Орбакайте теж стала співачкою
Онук співачки, 18-річний Микита Пресняков, хоче стати кінорежисером
9-річного внука Дені співачка часто сама відвозить до спецшколи у Москві

— Я 44 года пою — столько не живут! — сміється російська співачка Алла Пугачова. 15 квітня їй виповнилося 60. У день ювілею вона співала в московському комплексі "Лужники". Місяць тому оголосила про прощальний тур. 22 квітня співатиме в Київському Палаці спорту. Усі квитки за 200–3500 грн уже розкупили.

— Я ніколи й не мріяла про славу. Про що було мріяти? Що я — підсліпувата дилда з косою та в окулярах — виходитиму на сцену?

Співати почала 5-річною. У 15 поїхала в перші гастролі. За концерт отримала 4,5 крб і розплакалася.

Популярною стала 1975-го після конкурсу "Золотий Орфей" у Болгарії. Отримала там Гран-прі за пісню "Арлекіно". На конкурс потрапила випадково — замінила учасника, якого не випустили з Москви. Згодом знялася в стрічці "Жінка, яка співає". Під псевдонімом Борис Горбонос написала до неї музику. 1979-го фільм переглянули 70 млн глядачів.

У 1980-х пісні для Пугачової писав композитор Раймонд Паулс. Пліткували, що в них роман. Однак на свій ювілей Паулса співачка не запросила.

— Я недовго був у її оточенні, — не ображається композитор. — На задніх лапках перед нею завжди ходили інші. Та й не вірю, що вона піде зі сцени. Бачив її інтерв"ю: сидить у дорогому лімузині, наче не може просто в кріслі. Діаманти на ній... І поруч — красунчик Галкін. Вона чоловіків змінює, як Едіт Піаф.

Пугачова чотири рази виходила заміж. 1969-го взяла шлюб із литовцем Міколасом-Едмундом Орбакасом. Вони познайомилися в цирковому училищі.

— Я не збирався одружуватися, — розповідає Орбакас. — Але якось Алла розбудила мене зранку: "Освідчуйся!" Вона завжди хотіла слави — які там чоловіки, діти і борщі?

1971-го народилася донька Крістіна (співачка Крістіна Орбакайте). За три місяці Пугачова повернулася на сцену. Незабаром розлучилися з Орбакасом.

— Жити з нею — як на вулкані, — каже екс-чоловік співачки. — У неї вибуховий характер. Їй постійно потрібні нові враження.

Другим чоловіком Пугачової чотири роки був кінорежисер Олександр Стефанович. Він порадив їй носити сукні-балахони та більше спілкуватися з публікою. Після розлучення не розмовляють.

— Не хочу бути її свитою і дармоїдом, — каже Стефанович.

1978-го співачка вийшла заміж за Євгена Болдіна.

— Алла запросила мене додому, — згадує знайомство Болдін. — Поставила на стіл пляшку "Пшеничної" — вона так перевіряє людей. Наступного дня я був її директором.

Пугачова завагітніла, але позбулася дитини. Кажуть, після того мала ще кілька викиднів.

Розлучилися 1993-го. За рік чоловіком Пугачової став співак Філіп Кіркоров, молодший на 18 років.

— Так дійняв, що легше було вийти за нього заміж, ніж пояснити, чому цього не слід робити, — казала Алла Борисівна після четвертого розлучення.

Нині живе із 32-річним пародистом Максимом Галкіним. Вони кілька разів оголошували про весілля. Два роки тому Галкін переїхав до квартири співачки.

Позаторік Пугачовій прооперували серце. Перед тим хірурги видалили їй силіконові вкладки з підборіддя — після пластичної операції кинулася алергія. Щороку їй розгладжують зморшки на обличчі. Статки співачки оцінюють у $100 млн. Під брендом "Алла Пугачова" випускали парфуми, взуття та картопляні чіпси. Позаторік співачка відкрила в Москві радіостанцію "Алла".



Зараз ви читаєте новину «Статки Алли Пугачової оцінюють у 100 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути