середа, 23 травня 2012 05:30

Шон Пенн закликав жінок не спати зі скупими чоловіками

Киянці Олені Костаньян чоловік на 30-річчя подарував путівку у французькі Канни. Їй удалося двічі пройти на покази Каннського кінофестивалю, відвідати три вечірки.

— На открытие я одела дорогое красивое платье от Андре Тана, — каже Олена Костаньян по телефону із Канн. — На червоній доріжці промокла до нитки. Йшла з охоронцем. Він ніс парасольку, але через сильний вітер усі гості змокли. У кінозалах працювали кондиціонери. Було холодно і некомфортно. Багатьом не вистачило місця, тому глядачів розсадили на сходах. Фільм "Любов" Міхаеля Ханеке я не змогла додивитися до кінця. Поїхала у готель перевдягатися.

Кінофестиваль організовують 65 років.

— У травні ціни у готелях та ресторанах ніхто не піднімає, як у нас під час Євро, — додає Олена. — Ціни на свої послуги підняли тільки таксисти. Місця у готелях треба бронювати за рік. За тиждень у 4-зірковому готелі я заплатила 1700 євро — майже 18 тисяч гривень. У магазинах і ресторанах усе коштує як до кінофестивалю. Снідала я в готелі. Обідати ходила у ресторанчики біля пляжу. Там ціни такі ж, як у центрі Києва. Пообідати можна за 30-50 євро — це близько 300-550 гривень. На фуршетах не прийнято об'їдатися, тому всі п'ють вино, курять сигари та діляться враженням від кінофільмів. До кожного гостя приставлений офіціант. Я тільки надіп'ю трохи вина, він знову наповнює мій бокал. Щовечора лягала спати голодна і трохи п'яна.

Киянка привезла чотири валізи суконь. Щодня одягала дві-три.

— Актриси за вечір міняли наряди кілька разів. Цього року більшість поприходили у сукнях з V-подібними вирізами і довгими шлейфами. Перед червоними доріжками не встигали добігти до перукаря й візажиста. Тому були з розпущеним волоссям та легким макіяжем. Помітно було, що з літака. Усі актори виглядали стомлено. Видно, що у Канни вони приїжджають не на відпочинок, а на роботу.

Бачила зблизька Наомі Кембелл. Вона одягла напівпрозору сукню. Дуже худа, мабуть, має проблеми з анорексією. Жила на віллі за 2 кілометри від готелю, в якому я знімала номер. Щовечора у різних ресторанах і готельних комплексах Канн відбуваються закриті вечірки. Потрапити на них нереально. Моя знайома була на благодійному аукціоні, де Шон Пенн обматюкав мільйонерів.

Він прийшов із чеською супермоделлю Петрою Німковою. Випив забагато віскі і влаштував скандал на благодійному аукціоні. Гості поводилися скуто, скупилися купувати картини. Шон вийшов на сцену, вирвав у ведучого мікрофон та сказав: "Пошліть в ж...пу тих, хто скаже, що ви просто підписуєте чеки. Ви даруєте людям надію". Потім спустився до барменської стійки, випив 200 грам горілки і почав розповідати гостям, як потрібно рятувати бідних африканських дітей. Обзивав Америку й усіх її чиновників, обматюкав мільйонерів. Закликав їхніх жінок не спати зі скупими чоловіками. Охоронці намагалися провести Шона до його номера, але він упирався, наставляв кулаки. Організаторам аукціону скандал пішов на руку. Вони зібрали 1,3 мільйона євро на одяг і продукти для дітей Гаїті.

18 травня всі кинулися фотографувати англійського коміка Сашу Барона Коена. Він приїхав верхи на верблюді. Був в образі свого героя з нового фільму "Диктатор". Одягнув арабський халат, мав накладну бороду. Верблюду на шию повісив помаранчевий шарф.

Брюсу Віллісу лисину прикрили перукою

За головну нагороду — "Золоту пальмову гілку" — змагаються 22 стрічки. Вперше за багато років на конкурсі не представили жодного фільму, що зняла жінка. Це викликало протести серед феміністок.

У кулуарах "Кінопалацу" кінокритики склали неофіційний список фаворитів. До нього потрапили картини "Космополіс" американського режисера Девіда Кроненберґа, "Любов" австрійця Міхаеля Ханеке, "Доля янголів" британця Кена Лоуча і "По той бік пагорбів" румунського режисера Крістіана Мунджіу.

Переможця до 27 травня визначить журі, яке очолює італійський режисер Нанні Моретті.

— Ходила на показ фільму "Королівство повного місяця", — розповідає киянка Олена Костаньян. — До кінозали зайшов актор Брюс Вілліс. У стрічці він зіграв шерифа. Лисину йому прикрили перукою. Коли глядачі побачили волосатого Брюса, то сильно сміялися. Він сам із себе кепкував. Шкодував, що не прихопив цю перуку із собою.

У Каннах працює український павільйон. Поза конкурсом там покажуть кіноальманах "У кожного свій Чехов", стрічки "Чемпіони з підворітні" і "ТойХтоПройшовКрізьВогонь".

 

Зараз ви читаєте новину «Шон Пенн закликав жінок не спати зі скупими чоловіками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути