Ексклюзиви
четвер, 04 червня 2009 19:15

Софії Ротару закидають несплату податків

Автор: фото з сайту www.newsmusic.ru
  Співачка Софія Ротару за концерт отримує 30 тисяч євро гонорару
Співачка Софія Ротару за концерт отримує 30 тисяч євро гонорару

Співачці 61-річній Софії Ротару приписують ухилення від сплати податків у Росії. Тамтешня преса пише, що її гонорарами зацікавилося Московське управління боротьби з економічними злочинами.

Наприкінці минулого року Софія Михайлівна подала до суду на свою колишню концертну директорку Ольгу Коняхіну. Буцімто вона присвоїла 300 тис. євро, зароблені на гастролях Росією. Коняхіна нині в міжнародному розшуку. Слідчі вирішили перевірити, чи співачка справно платила податки в Росії.

— У документах менеджери Софії Ротару вказують суму близько 200 тисяч рублів за концерт, — пише російська преса. — Насправді ж співачка отримує щонайменше 30 тисяч євро (1,3 млн. рублів) за сольний виступ. Це один із найвищих показників у країні.

У Московському управлінні боротьби з економічними злочинами не можуть зв"язатися з Софією Михайлівною.

— Співачка переховується в Україні. Вона не виходить на зв"язок, не відповідає на наші дзвінки, — розповідає працівниця відділу Надія Чернова. — Кажуть, Софія Михайлівна погано почувається. Її, здається, навіть клали в лікарню у Ялті. Збираємося найближчим часом надіслати українським колегам офіційний запит щодо неї.

Така сумочка коштує 115 тисяч гривень

Син Ротару, 38-річний Руслан Євдокименко, категорично спростовує повідомлення в російській пресі.

— Это все глупые сплетни. Мне неприятно говорить на эту тему. У нас все отлично, мама чувствует себя замечательно, — каже він "ГПУ" по телефону і швидко кладе слухавку.

Софія Ротару продовжує гастролювати. Минулого тижня вона виступала в Донецьку на святковому концерті з нагоди перемоги місцевого "Шахтаря" у Кубку УЄФА. Приїхала власним мікроавтобусом з Ялти. Обличчя ховала від фотокамер білою сумочкою "Гермес". Вартість такої — приблизно 115 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Софії Ротару закидають несплату податків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути