вівторок, 28 серпня 2012 06:45

Шофер і кухарка вимагають у Шакіри 200 тисяч доларів

На колумбійську співачку 35-річну Шакіру подали до суду її шофер та кухарка. Вимагають сплатити їм $200 тис.

— Шакіра звільнила нас у травні, — розповідає 50-річний Дів'єр Ернандес. Він був у співачки кухарем та водієм. — Вона повернулася додому з друзями пізньої ночі й попросила приготувати їй курку. Я відмовився. Пояснив: "Ми з дружиною працюємо від самого ранку, дуже стомилися. На курку вже не маю сил". Шакіра розізлилася і вигнала нас із будинку. Сказала: "Такі робітники мені не потрібні. Йдіть, і щоб більше я вас не бачила в себе вдома". Ми ночували на лаві в парку.

Дів'єр Ернандес із дружиною 46-річною Маріцою Мартінес працювали в артистки понад 10 років.

— На роботу влаштувалися ще в Колумбії. Пізніше переїхали до Маямі, а потім — до Каталонії. Дружина допомагала готувати їжу, прибирала житло і ходила за покупками. Після інциденту адвокат Шакіри запропонував нам по 6 тисяч доларів як компенсацію. Ми від подачки відмовилися. Вимагаємо виплатити 200 тисяч. У цю суму входять невиплачені за час роботи премії, відпускні й відшкодування морального збитку.

Зараз Шакіра живе в Барселоні зі своїм бойфрендом, іспанським футболістом 25-річним Жераром Піке. Торік за $16 млн вона купила один із Карибських островів. Планує побудувати там комплекс вілл класу люкс із приватними пляжами.

Зараз ви читаєте новину «Шофер і кухарка вимагають у Шакіри 200 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути