пʼятниця, 21 грудня 2012 00:15

Що ви хочете отримати у подарунок на Новий рік?
6

Нікіта Павлов, 9 років, Львів:

— Хочу, щоб мені на Новий рік Дід Мороз подарив канфети та новий джойстик до приставки "Іксбокс 360". Я люблю гру "007" про таємного агента Джеймса Бонда. Але зараз тільки один джойстик маю, а грати хочу з татом.

Олександр Тищенко, 3,5 року, місто Переяслав-Хмельницький Київської області:

— Хочу велику машинку вантажну, шоколадних зайця, Діда Мороза і машинку, пазла-машинку і цілу купу шоколадних яєць. Жду — не дождуся, коли мама народить братика. Я буду його вчить, як гратися своїми машинками. Тіки не розумію, якщо в мами у животі братик, куди їжа вміщається?

Анастасія Січкар, 15 років, Київ:

— Хочеться айпад за 10 тисяч гривень. Але батьки сказали, поки що обійдуся. А хтось інший навряд чи подарує. Я в Діда Мороза не вірю з 10 років, тому мені на новорічні свята дарують гроші та якісь необхідні речі, типу принтера. Торік отримала 400 гривень, штани, кофту і чобітки. Це склалися мама, тато, сестра і бабуся. На цей Новий рік пообіцяли напівпрофесійний фотоапарат за 5 тисяч. Може, поїду з батьками в Карпати днів на три.

Іван Яскунов, 5 років, Вінниця:

— Для повного щастя мені не хватає "скорої" з носилками і номерами "103", щоб двері відкривалися всюди. Її бачив у магазині ігрушок, коли гуляв із мамою і папою. Вони обіщали передати Діду Морозу моє бажання. А папа купить велику машину газової служби "104". Пожарка і міліція у мене вже є.

Анастасія Гнатенко, 6 років, Вінниця:

— Мені срочно треба юбку з монєтками, бо записалася на восточні танці. А ще не можу дочекатися, коли в мене буде котик. Мама каже, як переїдемо жити у великому домі, тоді заведемо не тільки котика, а й собаку. Тоді, навєрно, спочатку треба попросити в Діда Мороза хату, а потім усе остальне.

Зоряна Гандзій, 3 роки, Вінниця:

— Я дуже хочу, щоб на Новий рік Дід Мороз приніс мені колясочку для моєї ляльки. А ще багато-багато цукерок. Я написала про це в листі до Діда Мороза, залишила його у веранді на ніч, і він його забрав. Тепер не можу дочекатися Нового року.

Зараз ви читаєте новину «Що ви хочете отримати у подарунок на Новий рік?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути