Ексклюзиви
вівторок, 04 серпня 2009 07:02

Славі подарували торт у формі грудей

Автор: фото з сайту www.tabloid.pravda.com.ua
  Стриптизер виконує танець на святкуванні дня народження Слави, солістки гурту ”НеАнгели” (сидить на дивані)
Стриптизер виконує танець на святкуванні дня народження Слави, солістки гурту ”НеАнгели” (сидить на дивані)

— Заходжу зранку у вітальню, а там мій портрет величезного розміру. А всю кімнату прикрасили повітряними кульками. Такий подарунок до дня народження зробила мені мама, — розповідає солістка гурту "НеАнгели" Слава (справжнє ім"я — Ольга Кузнецова). Відзначити своє 25-річчя вона запросила гостей до одного зі столичних ресторанів.

Продюсер Юрій Нікітін подарував Славі ювелірний набір від "Ескада" — браслет та намисто. Солістка гурту "Арктика" Ольга Горбачова вручила сумку з нової колекції дизайнера Майка Джейкобса, яку привезла з Маямі. Модель "Плейбоя" Дарія Астаф"єва подарувала Славі підвіску, прикрашену рубінами. Слава відразу її начепила.

Увагу всіх привернув подарунок співачки Маші Фокіної. Та привела стриптизера. Коли танцівник став роздягатися, Слава засоромлено затуляла обличчя руками і верещала. Хоча на дворіччі "НеАнгелів" у травні торік сама витанцьовувала зі стриптизером.

— Слава это любит, — казала тоді інша солістка гурту, 23-річна Віка. А київський ді-джей Діма Матросов привіз співачкам двометровий надувний фалоімітатор.

Спеціально до 25-річчя Слави кондитери ресторану виготовили торт у формі її грудей. Коли його розрізали, гості стали кидатися шматками одне в одного.

— Ми веселилися як діти! — тішиться Слава. — Правда, потім у туалет вишикувалася ціла черга — усім треба було відмитися. Але заради такої забави не шкода навіть зіпсованої зачіски та макіяжу.

Зараз ви читаєте новину «Славі подарували торт у формі грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути