пʼятниця, 06 липня 2012 00:00

Слава з "НеАнгелів" вийшла заміж за бізнесмена Жеку

Автор: фото з сайта www.neangely.mamamusic.ua
  Співачка Слава та її чоловік бізнесмен Євген спускаються сходами зі столичного РАЦСу. Наречена одягла білу сукню-халат з глибоким декольте
Співачка Слава та її чоловік бізнесмен Євген спускаються сходами зі столичного РАЦСу. Наречена одягла білу сукню-халат з глибоким декольте

Співачка 27-річна Слава з групи "НеАнгели", справжнє ім'я Ольга Кузнєцова, побралася з київським бізнесменом 38-річним Євгеном. Вона називає його Жекою. Пара познайомилася на початку цього року. Пропозицію одружитися Євген зробив 14 лютого. Весілля вирішили відгуляти влітку. Від традиційної церемонії відмовилися.

— Може, я дивна наречена, — говорить артистка після розпису. — Не хочу цих пишних суконь. Фату гвіздком прибила — і пішла.

До центрального столичного РАЦСу Слава прибула у білій сукні-халаті з глибоким декольте, без ліфчика. Взула яскраво-малинові туфлі. Наречений одягнув світлі штани-галіфе з матнею до колін, світлий піджак, був узутий в кеди.

— Не хочу нічого розповідати про чоловіка, — каже молода. — Боюся, щоб не зурочили його.

Дружкою була колега Слави, співачка Віка. На виході із РАЦСу пару зустрічали друзі, які обсипали молодят білим пір'ям. Після весілля вони поїхали святкувати до ресторану. Запросили тільки друзів. Родичі нареченої залишилися в Одесі, бо її батько-моряк іще не повернувся з плавання.

Із попереднім хлопцем Слава зустрічалася три роки. Час від часу сварилися та розходилися. Остаточно розбіглися через відверту зйомку до кліпу "Убий мене". Бойфренд побачив ролик, у якому його дівчина знялася топлес. Удома побив її, поставив синці на руці, під оком, на ногах. Слава не подавала заяви до міліції. Втекла на відпочинок за кордон.

Зараз ви читаєте новину «Слава з "НеАнгелів" вийшла заміж за бізнесмена Жеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути