Ексклюзиви
четвер, 03 лютого 2011 10:13

Слава повернулася до колишнього хлопця

Автор: фото з сайта www.blik.ua
  Співачка Слава з гурту ”НеАнгели”
Співачка Слава з гурту ”НеАнгели”

25-річна Ольга Кузнецова, яка виступає під псевдонімом Слава у гурті "НеАнгели", повернулася до колишнього хлопця Єгора.

— Чим він займається, ніхто толком не знає. Слава представляє його як бізнесмена, — каже колега артистки по сцені. Імені просить не вказувати. — Він галантний, постійно підвозить її на роботу своїм "БМВ". Але дуже ревнивий. Після концертів і корпоративів Слава швидко їде додому, щоб Єгор нічого не запідозрив.

Кажуть, пара зустрічається чотири роки.

— Це якщо не враховувати тих кількох місяців перерви в їхніх стосунках, коли сварилися. — Вони тричі розходилися. Два роки тому Єгор влаштував Славі такий скандал, що вона зібрала всі речі й уночі втекла з його квартири. Коли повернулася, півроку жили без сварок. Потім почав прослуховувати її телефон, читав повідомлення, сварив за відверті кадри у кліпах. Одного разу після зйомок побив. Йому здалося, що Слава на відео занадто роздягнута. Страшно ревнував її до роботи, подруг і знайомих. Боялася навіть на каву з друзями сходити.

Торік у серпні співачка кілька тижнів не виходила на сцену. Після побоїв мала синяк під оком, гематому на руці. Зняла побої, але заяви в міліцію не подала.

Зараз ви читаєте новину «Слава повернулася до колишнього хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути