середа, 19 червня 2019 00:35

Слава Камінська розлучилася вдруге

Автор: RBC.UA
  Співачка Слава Камінська і пластичний хірург Едгар Камінський прожили у шлюбі майже п’ять років. Мають двох спільних дітей: сина Леонарда й доньку Лауру
Співачка Слава Камінська і пластичний хірург Едгар Камінський прожили у шлюбі майже п’ять років. Мають двох спільних дітей: сина Леонарда й доньку Лауру

Співачка 34-річна Слава КАМІНСЬКА розлучається з чоловіком, пластичним хірургом Едгаром КАМІНСЬКИМ, 34 роки. Позов до суду подав чоловік.

— Ми з Едгаром виросли у різних сім'ях, маємо різні характери: він — спокійний, я більш запальна, — каже Слава Камінська. — Багато речей сприймаємо неоднаково, тому навіть через дрібницю можемо посваритися.

Подружжя побралося у липні 2014-го. Разом виховують сина 4-річного Леонарда й доньку Лауру, 3 роки.

— Уперше побачила Едгара у клініці пластичної хірургії, куди приїхала за компанію з подружкою, — розповідає співачка. — Після зустрічі стала постійно думати про нього і вирішила будь-що дізнатися номер його телефона. Коли отримала, почала писати Едгару есемески. Тиждень не відповідав. А потім покликав на побачення. З того часу зустрічалися. Через три місяці зробив мені пропозицію.

Едгар Камінський має власну клініку пластичної хірургії.

— У мене завжди була мета — фінансова свобода, — каже він. — Я цього досягнув. У ресторані можу замовити їжу і не звертати уваги на ціни, полетіти відпочити, куди заманеться, придбати машину, що сподобається.

Дівоче прізвище Слави Камінської — Кузнецова. Народилася в Одесі. Стала популярною 2006-го, коли продюсер Юрій Нікітін запросив співати у гурті "НеАнгели". Три роки тому паралельно розпочала сольну кар'єру.

Шлюб із Едгаром Камінським для неї — другий. Перший чоловік співачки — київський бізнесмен Євген. Його прізвище не розкривала. Про розлучення оголосили за рік спільного життя.

— Ми сварилися, бо в мене вибуховий характер і не вмію брехати, — говорить Слава Камінська. — Зрозуміла, що почуття згасли, а обманювати чоловіка не могла. У таких ситуаціях простіше розлучитися, ніж і далі вішати лапшу на вуха.

Зараз ви читаєте новину «Слава Камінська розлучилася вдруге». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути