Ексклюзиви
середа, 29 серпня 2012 05:00

Син Пєвцова впав у кому

Автор: фото з сайта www.da.nu
  Російський актор Дмитро Пєвцов із дружиною актрисою Ольгою Дроздовою і сином від першого шлюбу Данилом Пєвцовим. Фото зроблене позаторік у Москві
Російський актор Дмитро Пєвцов із дружиною актрисою Ольгою Дроздовою і сином від першого шлюбу Данилом Пєвцовим. Фото зроблене позаторік у Москві

22-річний Данило Пєвцов, син російського актора від першого шлюбу 49-річного Дмитра Пєвцова, випав із балкона третього поверху. Це сталося в неділю о п'ятій ранку.

— У суботу ввечері Данило зібрався із своїми однокласниками відсвяткувати зустріч випускників. Спочатку вони вечеряли в одному із грузинських ресторанів у центрі Москви, а коли заклад зачинився, поїхали до подружки Каті, — розповідають друзі хлопця, які були разом із ним. — На балконі ми курили, дуріли і жартували. Тут Данило підтягнувся на поруччі, трохи подався вперед і випав. Думали, що все нормально, бо висота лише 10 метрів. Почали сміятися і кричати йому, щоб вставав. Але він не ворухнувся. Ми побігли вниз і побачили, що Данило непритомний, а з голови біжить кров.

Лікарі діагностували численні ушкодження, зокрема хребта. Та найнебезпечніші були переломи кісток черепа. Гарантій, що потерпілий виживе, ніхто не давав.

— Були занадто важкі травми, й медики казали, якщо син наступні три дні після падіння протримається, то, може, і житиме. Зараз він у реанімації. У нього зупинялося серце, на день впав у кому, — говорить батько постраждалого.

Данило живе з матір'ю, першою дружиною Дмитра Пєвцова — акторкою Ларисою Блажко. На початку 1990-х вони виїхали до Канади, але у 2000-х повернулися до Москви. Батько визнав Данила, коли йому було 5 років, і всиновив. Від другого шлюбу з актрисою Ольгою Дроздовою має сина 5-річного Єлисея.

Пєвцов-молодший цьогоріч закінчив акторський факультет ВДІКу і знявся в серіалі "Ангел у серці".

Зараз ви читаєте новину «Син Пєвцова впав у кому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути