пʼятниця, 14 жовтня 2011 06:15

Син Ахметова одружиться із сербкою

Автор: фото з сайта WWW.facenews.ua
  Сербка Діана Костич закінчує Лондонський університет. З Даміром, сином мільярдера Ріната Ахметова, познайомилася у 2006 році
Сербка Діана Костич закінчує Лондонський університет. З Даміром, сином мільярдера Ріната Ахметова, познайомилася у 2006 році

Син мільярдера Ріната Ахметова 23-річний Дамір наступного року одружиться із сербкою Діаною Костич, 20 років. Пара зустрічається п'ятий рік.

— Дамір і Діана познайомилися на вечірці у ліцеї, — розповідають знайомі пари. — Їхнє кохання спалахнуло з першого погляду. Дамір одразу почав засипати Діану подарунками. Купував їй дорогі прикраси та одяг. Одного разу подарував мобільний телефон "Верту" за 7 тисяч євро. Зверху він обшитий шкірою пітона і крокодила. Хоч у ліцеї навчаються лише діти багатих батьків, такого телефону ніхто не мав. Кожного дня Дамір дарує Діані кошики квітів. Вона змалку звикла, щоб у її квартирі були свіжі оберемки. За кілька місяців після знайомства вони почали говорити про одруження. Але батько Діани попросив їх почекати, доки донька закінчить навчання.

Дамір і Діана закінчили швейцарський ліцеї "Ле Росей". Рік навчання там коштує $85 тис. Через це навчальний заклад потрапив у Книгу рекордів Гіннеса як найдорожчий.

— Діана вчилася на відмінно, — продовжують друзі. — Цікавилася історією та літературою. Вона одягається скромно, але зі смаком. Носить речі лише відомих брендів.

Діана — єдина дитина у родині. Її мати дизайнерка Маріанна Матеус має власне ательє у центрі Белграда. Кажуть, вона почала розробляти ескізи весільної сукні для доньки. Батька Діани 51-річного Міодрага Костича називають "цукровим королем Сербії". Він володіє компанією "Мк Груп", у якій працюють 5 тисяч людей. Торік її оборот перевищив 500 мільйонів євро. В Україні Міодрага Костич має фірму "Агро Інвест", яка володіє 30 тисячами гектарів землі на Київщині, Вінниччині і Черкащині. Міодрага товаришує з президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Торік запросив його відпочити на гірськолижному курорті в Сербії. З Ахметовим досі не знайомий.

Зараз Дамір і Діана живуть у Лондоні. Там Рінат Ахметов купив синові триповерховий пентхауз за $220 млн. У будинку — 15 кімнат, чотири туалети і три ванни. Діана навчається на останньому курсі Лондонського університету, який 2009-го закінчив Дамір. Зараз він керує донецькою фірмою, що продає метал. Хотів стати футболістом, але батько заборонив. Ріната Ахметова називають найбагатшим українцем. Його статки оцінюють у $16 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Син Ахметова одружиться із сербкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути