четвер, 18 лютого 2010 19:46

Сергій Звєрєв витрачає на макіяж три години

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Російський стиліст Сергій Звєрєв одягнув фуражку і жовтий комбінезон з блискучими паєтками на концерт у столичному палаці «Україна»
Російський стиліст Сергій Звєрєв одягнув фуражку і жовтий комбінезон з блискучими паєтками на концерт у столичному палаці «Україна»

45-річний російський стиліст Сергій Звєрєв у вівторок приїхав до Києва для зйомок у концерті "8 Березня у великому місті" у столичному палаці "Україна".

— Мене в Україні знає кожен алкоголік, — каже, скидаючи чорну шубу. Під нею застібнутий на блискавку шкіряний піджак. — У Росії не знають ні Ані Лорак, ні Ірини Білик. Коли про Іру говорю комусь, на мене дивляться, як на ідіота. А я її люблю. Хочу записати з нею дует.

Розповідає, в січні три країни запросили його представляти їх у конкурсі Євробачення в Осло.

— Але мені це не треба. На Євробачення їдуть ті, кому треба доказувати, що він чогось вартий. А я самодостатня зірка. Інтернет включіть — я скрізь без трусів. Мене бачили у різних позах і знають, чого я вартий. Україна може перемогти у Євробаченні, якщо відправить свого прем"єра Юлічку Тимошенко. Вона пройшла таку жорстку ротацію, якої не було ні в Мадонни, ні у Майкла Джексона. Їй треба співати пісню "Я ще повернуся". Такий хіт може написати Філіп Кіркоров і продати їй зі знижкою. Вони типу друзі.

Його зелені очі підмальовані сірими тінями, вії наведені тушшю.

— Не мав часу зробити кращий макіяж. Змучився від переїзду. Після репетиції приліг в готелі на півгодини, а проспав дві. Коли проснувся, до концерту лишилось півгодини. А так по 3 години малююсь біля дзеркала. Мене всі копіюють. Сьогодні одів фуражку, завтра півкраїни буде таку носити. Одягну стрінги, всі за мною повторять. Бачу, почали носити бльостки. А я собі їх скрізь понашивав, щоб висміяти людей, які люблять усе блискуче.

У Києві обідав у ресторані "Варенична".

— Поїв і питаю, чи є чай для похудання. Кажуть, що немає. Я не для себе питав. Я стройний, мені худати не треба. Але деякі зірки прийдуть, нажруться. Фігуру шкода.

У Звєрєва є 16-річний син Сергій. Його мати загинула в автокатастрофі. Розповідають, останні два місяці стиліст їздить по московських дитбудинках, бо планує всиновити дитину.

— Я давно це задумав, але спершу треба знайти другу половинку. У мене поки що нікого немає. Син виріс. Захопився малюванням. Картини такі, що на тверезу голову не розбереш. Співати пробує, але через ломку голосу нічого не записуємо. Останнім часом рідко буває вдома. Думаю, не одну дівчину має.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Звєрєв витрачає на макіяж три години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути