пʼятниця, 28 грудня 2018 07:20

Сергій Тігіпко розлучився після 14 років шлюбу

Автор: WWW.TABLOID.PRAVDA.COM.UA
  Сергій Тігіпко познайомився з Вікторією Лопатецькою у спільних друзів. Статки чоловіка оцінюють у 495 мільйонів доларів. Має фінансовий та машинобудівний бізнес. Вікторія Тігіпко займається інвестиціями у новітні технології
Сергій Тігіпко познайомився з Вікторією Лопатецькою у спільних друзів. Статки чоловіка оцінюють у 495 мільйонів доларів. Має фінансовий та машинобудівний бізнес. Вікторія Тігіпко займається інвестиціями у новітні технології

11 жовтня бізнесмен і екс-нардеп Сергій ТІГІПКО, 58 років, розлучився з дружиною, президентом Одеського міжнародного кінофестивалю, 45-річною Вікторією — у дівоцтві Лопатецькою. Жили в офіційному шлюбі з 2004-го. Мають трьох спільних дітей — 16-річного Тимофія, Анастасію, 13 років, та 10-річного Леонтія.

— Сергій і раніше думав про розлучення, — розповідає друг родини. Ім'я просить не називати. — Йому не подобалося, що дружина стала публічною людиною. Тоді їм удалося порозумітися. Цього разу не вийшло.

Це розлучення стало другим для Сергія Тігіпка. З першою дружиною Наталією він розійшовся після 23 років спільного життя. Мають доньку Ганну, 34 роки. Навчалася в Англії. Заміжня за британським фінансистом. Керує медичною клінікою ТАС і газетою "Экономические известия". Вікторія Тігіпко раніше була у шлюбі з колишнім головою Державної служби зайнятості покійним Володимиром Галицьким, кажуть. Із Сергієм вона познайомилася у спільних друзів.

— Тоді я знала про нього багато, а він про мене — не дуже, — каже Вікторія. — Кілька моїх бізнес-компаній обслуговувалися в його банку. Коли розповіла про це Сергієві, він пожартував і сказав, що я зробила правильний вибір. Далі продовжили говорити на ділові теми. Але цього було достатньо. Коли одружувалася з Сергієм, його статки ролі не грали. Мені подобалися чоловіки самодостатні, реалізовані, професіонали.

Статки Сергія Тігіпка оцінюють у $495 млн. Має фінансовий та машинобудівний бізнес. За рейтингом українського "Форбса" 2016 року, став 11-м серед найбагатших українців. Два роки був головою Нацбанку та віце-прем'єр-міністром України. Очолював виборчий штаб Віктора Януковича, був заступником голови Партії регіонів.

Вікторія Тігіпко стала мільйонеркою у 25 років. Працювала брокером, торгувала мідними заготовками. Зараз займається інвестиціями в новітні технології.

— У нас з чоловіком продовжується букетно-цукерковий період, — розповідала жінка чотири роки тому. — Наша романтика не прив'язана до якихось дат. Це спонтанне бажання дарувати одне одному радість. Наприклад, букет квітів, які тато сам вибирає для нас з донькою. Або незапланована поїздка з дітьми в ліс чи на рибалку. Коли народився молодший син, Сергій не тямив себе від щастя. На честь діда назвав його Леонтієм.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Тігіпко розлучився після 14 років шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути