вівторок, 03 березня 2009 18:27

Сергій Притула побився з Андрієм Молочним

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  На зйомках нової серії гумористичного шоу ”Файна Юкрайна” учасники ”Камеді Клаб” Андрій Молочний в образі Рембо (стрибає). Сергій Притула грає журналіста
На зйомках нової серії гумористичного шоу ”Файна Юкрайна” учасники ”Камеді Клаб” Андрій Молочний в образі Рембо (стрибає). Сергій Притула грає журналіста

30-річний Андрій Молочний та Сергій Притула, 27 років, з українського "Камеді Клабу" знімали на аеродромі "Чайка" біля Києва гумористичне шоу "Файна Юкрайна". Нові серії з 22 березня щонеділі показуватимуть на Новому каналі.

Помічники режисера півгодини готують камери до роботи. На сніг кидають чотири колеса, обливають їх бензином і підпалюють. Металеву іржаву альтанку обмотують ганчірками і теж поливають бензином.

Притула та Молочний виходять на знімальний майданчик у гримі. Сергій — журналіст "Файни ТВ" Інокентій Бест — у жовтому пуховику і з рудою перукою на голові. Андрій грає першого українського Рембо. Він у камуфляжному костюмі, на грудях корсет для зброї, на щоках — три чорні смуги.

— Андрюха, тільки без зайвого травматизму, — Притула переступає через бутафорську цеглу на снігу.

Підпалюють альтанку. Молочний стоїть у ній у диму.

— Не ходити, не кашляти, не позіхати і не хихикати! — кричить режисер російською.

Притула з мікрофоном підбігає до Андрія:

— Я зараз тако у дивізії імені Олександра Кузьмука, орденоносця. Тут відбувається випробування новітньої зброї, то ість оружія масового унічтоженія. А то є перший український Рембо.

— Уча-а-а, — Молочний відчайдушно розбиває полум"я руками і ногами.

— А чого ви пішли в Ремби?

Андрій вистрибує з альтанки. Намагається розбити об голову пластикову пляшку.

Доктор вирізав апіндіцит без анастезії

— Дитиною мріяв стати індєйцем, — відповідає. — У мене даже лук був, але коли доктор вирізав апіндіцит без анастезії, я поняв, шо я Рембо. Нас було двоє: я і сусідський пес. Але потім його переїхала машина, і я остався один. Бєй мєня в челюсть!

Сергій правим кулаком тицяє Молочного в зуби. Той падає, лежить нерухомо.

— По-моєму, я першого Рембо зробив послєднім, — Притула штовхає Молочного ногою. Андрій пирскає зі сміху.

Сюжет знімають за два дублі. Притула розповідає, що їхнє шоу подобається не всім.

— Чув, що деякі українські чиновники ображаються на наш сюжет про геїв-націоналістів. Але офіційного листа ще ніхто не присилав. Та й нецензурщини чи похабства якогось там нема. Просто не подобається тема геїв. Але нам що, робити вигляд, ніби їх немає взагалі?! Наші сюжети — це реальні історії. Андрюха нині розказував, як пацан-журналіст на якомусь каналі вів репортаж, а потім пригадав анекдот на тему — і видав його в ефір. Це ж кльово!

Посмикує перуку.

— Прикольно грати Анжелу Петрівну, прибиральницю з Верховної Ради. Політики щодня таке видають на-гора, що не постібатися — просто гріх.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Притула побився з Андрієм Молочним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути