вівторок, 04 грудня 2018 06:20

Сергій Полунін набив на грудях портрет Путіна

Автор: WWW.CENSORU.NET
  Артист балету Сергій Полунін навчався у Київському хореографічному училищі. У 13 років був запрошений на навчання до Школи королівського балету в Лондоні
Артист балету Сергій Полунін навчався у Київському хореографічному училищі. У 13 років був запрошений на навчання до Школи королівського балету в Лондоні

"Спасибо Владимиру и всем людям, кто выбрал добро. Моё вам уважение. Нелегко быть сильным и двигаться к свету", — написав в "Інстаграмі" зірка світового балету 29-річний Сергій Полунін із Херсона. Додав фото з татуюванням портрета Володимира Путіна на своїх грудях.

Майже 3 тис. коментарів залишили під дописом:

"Предлагаю махнуться гражданством. Тут любят таких тупых идиотов, как ты. Я готов поменяться своим российским на твоё украинское", "Сергей глупостью своей только что разрушил свою карьеру и в скором будущем будет вынужден выступать исключительно в России. Если вы этого не понимаете, то се ля ви".

"Гадаю, це крик про допомогу. Акт "розтинання себе" на публіці. На його попередніх фото — нещира посмішка і загнані очі. Тут щось більше криється. Хоча талант Сергія — на віки", — прокоментував англійською користувач "Келлі_Бодді".

Наступного дня у соцмережі Полунін написав: "Добро должно быть такое же агрессивное, как и зло. Моя любовь и поддержка России". Згодом зізнався, що взяв російське громадянство.

Раніше на руках Сергій набив російського двоголового орла та українського тризуба. Загалом має 18 татуювань. Тримає тату-салон у Лондоні.

— Мені завжди подобалися татуювання. Люди з ними мені здавалися вільними. В балеті їх не можна робити. Перед виступами доводиться довго замазувати, — розповідає Сергій. — Я з дитинства вирізав на собі лезом різні фігури. З віком зрозумів, що отримую від цього не менше задоволення, ніж від татуювань.

Сергій Полунін народився в Херсоні. У 13 років поїхав вчитися балету до Лондона. Став провідним солістом Королівського балету Великобританії. Вирізнявся епатажною поведінкою. Його звільнили через вживання наркотиків.

2012-го переїхав до Москви. Отримав роботу в кількох театрах. Зараз є запрошеним артистом Баварського балету. Знімається в голлівудських фільмах та рекламі відомих марок. У серпні цього року виступив на фестивалі "Опера в Херсонесі" в анексованому Криму. 2017-го приїжджав до Києва презентувати документальний фільм про себе "Танцівник". У столиці живе його мати. З батьком розлучилися.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Полунін набив на грудях портрет Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути