четвер, 17 грудня 2009 20:26

Сергій Жадан одружився з розповсюджувачкою своїх книжок

Автор: фото з сайту www.sumno.com
  Письменник Сергій Жадан на своєму весіллі з реалізаторкою книг Іриною Куніциною в ”Гриль-барі” у Харкові
Письменник Сергій Жадан на своєму весіллі з реалізаторкою книг Іриною Куніциною в ”Гриль-барі” у Харкові

13 грудня письменник Сергій Жадан, 35 років, одружився з харків"янкою 28-річною Іриною Куніциною. Інформацію про весілля розмістив у своєму блозі в "Живому журналі" нардеп-"нунсівець", лідер мистецького об"єднання "Остання барикада" Олесь Доній. Хоча наречені просили його не афішувати подію.

— У них службовий роман, — розповідає "ГПУ" телефоном Олесь Доній, 42 роки. — Ірина працювала у видавництві "Фоліо". Розповсюджувала книжки Жадана. Уже три роки вони живуть у Харкові. Одружилися, бо хотіли офіційно оформити стосунки. Зараз Іра ніде не працює — займається просуванням книжок чоловіка.

Пара розписалася в центральному РАЦСі Харкова. Святкували весілля в тамтешньому  "Гриль-барі". Сергій був одягнений у подерті джинси та білу сорочку навипуск, без краватки. Ірина прийшла у весільній сукні з оголеними плечима. Молоді запросили лише близьких друзів і родичів, зібралися приблизно 20 гостей. Їх розважав харківський гурт "Собаки в космосі". Викуп за наречену Жадан не платив.

— Вони розписалися ще раніше без свідків, — розповідає друг Сергія, ім"я просить не називати. — Святкувати в кафе планували в суботу, але перенесли гулянку на день, бо Сергію вручили польську літературну премію імені Джозефа Конрада. Дали йому 3 тисячі євро. Премія передбачає двомісячне стажування в Польщі. Через одруження Жадан від нього відмовився.

Ірина Куніцина прізвище не змінювала. Про медовий місяць пара поки що не думала.

Це другий шлюб Сергія. Раніше був одружений із режисеркою харківського театру "Арабески" Світланою Олешко. Має сина 13-річного Івана. Він живе з матір"ю. Кажуть, у Сергія гарні стосунки з сином і екс-дружиною, але на весілля вони не прийшли.

Жадан — автор дев"яти поетичних і шести прозових книг. Його твори перекладені російською, польською, німецькою, італійською мовами. Збірку "Капітал" визнали найкращою книгою 2007 року.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Жадан одружився з розповсюджувачкою своїх книжок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути