пʼятниця, 09 квітня 2010 02:12

Щеплення проти раку, або Коктейль молодості

Пухлинним клітинам молочна кислота необхідна, оскільки вона розкладає навколишні тканини.

Віднедавна для лікування онкологічних хворих разом з операціями, променевою і хіміотерапією застосовують безвуглеводну дієту. Метод базується на відкритті німецького лікаря Отто Генріха Варбурга. Замість того, щоб спалювати цукор, який потрапляє до організму з їжею, як це роблять нормальні клітини, клітини ракової пухлини перетворюють його на молочну кислоту. Варбург припустив, що таке явище — головна причина росту ракових пухлин. Пухлинним клітинам молочна кислота необхідна, оскільки вона розкладає навколишні тканини. Ульріке Кеммерер з університетської клініки Вюрцбурга каже: "Відмова від цукру і вуглеводів допомагає проти раку!"

Зрозуміло, що запобігти на 100% надходженню цукру і вуглеводів до організму з їжею неможливо. Тому незамінним помічником тут є новий німецький препарат, розроблений у Швейцарії фірмою "Солюкселл КвікВелл". Це солюбілізовані біоенергетичні краплі, як їх називають у Швейцарії, "коктейль молодості", або "щеплення проти раку".

Метод солюбілізації, який лежить в основі виробництва цього препарату, — це процес, якому немає рівних. Він захищений патентом швейцарської лабораторії LaboSwiss як унікальний у світі, завдяки йому стало можливим перетворення жиророзчинних субстанцій на водорозчинні, тобто доступні для клітини, що сприяє повноцінному розщепленню цукру і вуглеводів, які потрапляють в організм із їжею. Як наслідок — відновлення роботи органів, що відповідають за процес метаболізму.

Необхідно відзначити, що "Солюкселл КвікВелл" не є препаратом, який лікує рак. Біоенергетичні краплі запобігають виникненню цієї недуги, а також є тільки ефективним допоміжним засобом при онкозахворюваннях.


От що пише про біоенергетичні краплі "Солюкселл КвікВелл" західна преса:

"Вживання солюбілізованих крапель "КвікВелл" фірми "Солюкселл" дає справді приголомшливий результат. Вони зміцнюють і відновлюють сполучну тканину, сприяють зниженню рівня холестерину, зміцнюють судини й капіляри, покращують мікроциркуляцію крові, перешкоджають утворенню тромбів, активують процеси регенерації в серцевому м"язі. Здійснюють виражену профілактику основних захворювань старіння. Підвищують стійкість тканин організму до шкідливого впливу надмірного вмісту цукру в крові, знижують імовірність захворіти на діабет, а також полегшують перебіг розвинених його форм, пригнічують ферменти, що беруть участь в утворенні злоякісних клітин, уповільнюють розростання доброякісних пухлинних утворень".

В Україні дістати докладнішу інформацію про препарат і можливість його придбання можна за тел.: ( 095) 008 08 25, (063) 158 26 25 або (0512) 72 32 83.

Доктор, спеціаліст в галузі  регулятивної медицини Любов Акерманн, Швейцарія

Зараз ви читаєте новину «Щеплення проти раку, або Коктейль молодості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути