Ексклюзиви
вівторок, 14 грудня 2010 00:45

Селін Діон спить чотири години на добу

Автор: фото з сайта www.sutki.tif
  Канадська співачка Селін Діон з синами Нельсоном та Едді
Канадська співачка Селін Діон з синами Нельсоном та Едді

Канадська співачка 42-річна Селін Діон знялася у фотосесії зі своїми синами Нельсоном та Едді, яким виповнилося шість тижнів. Обійнявшись із дітьми, співачка з'явилася на обкладинці канадського журналу "Хелло!".

— Погодитися на фотосесію мене вмовив чоловік, — каже Селін. — Я довго думала над тим, чи варто показувати малюків усьому світу. Є чимало забобонів про те, що чужі очі можуть зурочити немовлят. Моя сім'я дуже віруюча, тому на забобони ми не зважаємо.

Чоловік і продюсер співачки Рене Анжеліл, 68 років, не був проти такого вчинку дружини.

— Він вважає, що кожна знаменитість повинна бути щирою та відкритою для шанувальників. Ми ніколи не виносили на люди своїх сімейних справ, але народження немовлят це щастя і для нас, і для фанатів, які підтримували мене під час вагітності.

Селін спить по 4 год. на добу, бо діти просять їсти кожні 2 год.

— Близнюки Нельсон та Едді почали ставати не схожими один на одного. Нельсон пішов у тата, а Едді схожий на мене, — каже співачка. — Я зовсім не висипаюся. Коли в мене з'являються вільні 25 хвилин,  думаю, що краще зробити: поїсти, сходити в душ або подрімати. Старший син Рене захворів, але я не мала часу займатися його лікуванням. Чоловік відвіз у клініку. Рене не ображається. Він любить своїх братиків і весь вільний час проводить із ними.

Вагітність була для Селін Діон дуже бажаною і довгоочікуваною. Подружжя тривалий час після народження первістка, 9-річного Рене Анжеліла, не могло мати дітей. Торік чергова спроба народити закінчилася викиднем. Лише після шостого штучного запліднення на світ з'явилися близнюки.

Зараз ви читаєте новину «Селін Діон спить чотири години на добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути