середа, 14 листопада 2012 00:30

Сеанси "Обійми за гроші" допомагають людям подолати стрес і депресію

Автор: фото з сайта www.fototelegraf.ru
 

29-річна Джекі Семюел із Нью-Йорка притуляє до себе чоловіка під час сеансу "Обійми за гроші". Вона має 30 клієнтів щотижня і бере за 1 год. роботи $60 — майже 500 грн.

— Дехто називає мене проституткою, тому що обійми інтимніші, ніж секс. Але я не сплю з клієнтами, — розповідає Джекі. — Я допомагаю людям подолати стрес і депресію. Зігріваю їх своїми обіймами, щоб забули про самотність і відчай.

Таку послугу Джекі надає вже другий рік.

— До мене часто звертаються чоловіки і жінки. В одних померла дружина, декого покинув коханий. Їм треба притулитися до когось, відчути тепло чийогось тіла. Останнім часом у мене повно клієнток. Одні приходять із цікавості, інші — хочуть забути зраду чи нещасливе кохання. Є такі, що відвідують сеанси двічі на тиждень. Комусь приємно просто заснути в обіймах. Хтось просить його притулити і поговорити. Дозволяю обіймати себе, але не обмацувати моє тіло.

Клієнти викликають Джекі додому й часто приходять на сеанси до її будинку.

— Хтось приймає пацієнтів у кабінеті, а я у спальні. Усім подобається лежати на моєму широкому двоспальному ліжку. Я знаю, як правильно обніматися. Найбільше замовлень на вихідні та свята. Бізнес пішов так добре, що я взяла у штат подругу Колін.

Зараз ви читаєте новину «Сеанси "Обійми за гроші" допомагають людям подолати стрес і депресію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути