вівторок, 14 жовтня 2008 18:38

Сальма Хаєк здивувала своїм вбранням

Автор: фото: REUTERS
  Мексиканська актриса Сальма Хаєк прийшла на ток-шоу ”Поб’ємося об заклад, що...” у народній баварській сукні
Мексиканська актриса Сальма Хаєк прийшла на ток-шоу ”Поб’ємося об заклад, що...” у народній баварській сукні

Минулого тижня показали чергову серію німецького гумористичного ток-шоу "Поб"ємося об заклад, що...". Телепередача виходить сім разів на рік. Знімають її у різних містах Німеччини, Австрії та Швейцарії. Дивляться шоу кілька десятків мільйонів глядачів. Учасниками стають публічні люди.

Жовтневу серію знімали у Нюрнберзі. Її присвятили завершенню пивного фестивалю Октоберфест у Мюнхені. У телевізійному шоу брали участь німецький модельєр, фотограф і парфумер 75-річний Карл Лагерфельд, а також третя дружина французького президента Карла Бруні, 41 рік. Однак у центрі уваги опинилася мексиканська акторка Сальма Хаєк, 42 роки. Вона здивувала присутніх своїм вбранням. На ток-шоу жінка прийшла в національному баварському костюмі дірндль, який традиційно вдягають відвідувачки Октоберфесту. Сукня з глибоким декольте підкреслювала форми Хаєк.

21 вересня 2007 року акторка народила доньку Валентину Палому. Батько дівчинки —  французький мільярдер Франсуа-Анрі Піно. За десять місяців після пологів Сальма розірвала із ним заручини, виховує дитину сама. На шоу Хаєк заявила, що її дратує, коли жінці нав"язують необхідність народжувати.

— Нам завжди кажуть: якщо в тебе немає дітей, ти не відбулася як жінка. Навіть якщо ти генеральний директор великої компанії, — зауважує актриса. — Маєш бути гарною, розумною, худою, високою, заможною. Однак головне — народити геніальних дітей і знайти правильного чоловіка, бажано — велику шишку. Це такі дурниці. Мені для щастя достатньо того, що сиджу тут із вами у цій чудесній сукні.

Зараз ви читаєте новину «Сальма Хаєк здивувала своїм вбранням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути