Ексклюзиви
вівторок, 19 грудня 2017 06:31

Руслан Єсюк загинув від кулі грабіжника

У Білій Церкві на Київщині поховали учасника АТО 42-річного Руслана Єсюка. Працював у приватній охоронній фірмі. 3 грудня з напарником поїхав на виклик до ювелірного ­магазину. Загинув від кулі зло­вмисника.

— Близько шостої вечора невідомий чоловік у масці зайшов у ювелірну крамницю "Бурштин", — розповідають у поліції Київщини. — Розпилив сльозогінний газ, погрожував зброєю. Продавець устиг натиснути тривожну кнопку. За кілька хвилин на місце події прибув наряд приватної охорони. Грабіжник вистрелив в охоронців і втік. Один загинув на місці, другий отримав незначне поранення.

2014 року Руслан Єсюк добровольцем пішов на війну. Воював у складі 72-ї окремої механізованої бригади. Був мінометником.

— Коли командир питав, хто готовий добровільно йти на складне завдання, Руслан завжди був серед перших, — каже побратим Анатолій Штефан.

Руслана Єсюка поховали на Алеї Слави в Білій Церкві під військовий салют. У нього залишилися син Владислав і дружина Людмила. Вона працює вчителькою української мови й літератури. Займається волонтерством.

Зараз ви читаєте новину «Руслан Єсюк загинув від кулі грабіжника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути