середа, 30 грудня 2009 17:11

Розлучень буде багато наприкінці року

2010-й буде щедрим на одруження і народження дітей. Молодята швидко прийматимуть рішення про шлюб. Не прагнутимуть перевірити свої почуття. Тому розлучень наприкінці року буде багато.

Більшість із них стануться через економічні негаразди в родинах. Тож спробуйте планувати бюджет майбутньої сім"ї. Інші причини розставань — надмірна гарячковість людей, неготових до подолання побутових проблем, та подружня зрада. Хотітиметься всього й одразу. Чекати й довго працювати заради далеких перспектив не вистачатиме терпіння.

Цього року особливо проявлятиметься егоїзм. Не кожен вважатиме за потрібне докладати зусилля для примирення. Виникатимуть бурхливі конфлікти. Тож спрямуйте свою енергію на облаштування оселі, будівництво, ремонт чи пошуки додаткових заробітків.

Вдаліше 2010-го складатиметься особисте життя Раків, Терезів, Стрільців, Водоліїв і Риб. Кожен віднайде бажане щастя — одні зустрінуть свою половинку, інші добре ладнатимуть із партнерами, треті позбавляться обтяжливих стосунків і зможуть насолодитися щастям спілкування з приємними серцю людьми. Шлюби цих знаків будуть міцними.

На Овнів і Левів чекатимуть важкі випробовування. Їм доведеться пережити період самотності, потрапити до любовного трикутника і пізнати підступність. Не зможуть покластися і на друзів, бо ті також не поспішатимуть дбати про чиїсь інтереси, окрім власних. Одружені Овни і Леви мають стримувати емоції й долати вроджену безкомпромісність, аби не відштовхнути партнерів.

Повний штиль в особистому житті очікує на Тільців та Скорпіонів. Ця новина порадує тих, хто добре почувається у родині. Самотнім же слід зачекати з пошуками своєї пари до кінця року.

Близнюки й Діви проживуть рік сподівань і розчарувань. Доведеться навчатися терпінню та основам дипломатії. А ще — умінню змиритися з недоліками близьких. Переробити їх на свій манер не можна.

Козероги здебільшого спостерігатимуть за особистим життям друзів, знайомих, сусідів. Вони не займатимуться активним пошуком пари. Тому без зусиль стануть ближчими існуючі стосунки, або розшириться коло знайомих. Але нові знайомі не матимуть романтичної зацікавленості. Однак спілкування з ними буде для Козерогів приємним і корисним.

Зараз ви читаєте новину «Розлучень буде багато наприкінці року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути