четвер, 12 травня 2011 00:00

Розинська повісила у туалеті картину Гапчинської

Автор: ФОТО: Наталія Чубенко
  Телеведуча Наталія Розинська сидить у вітальні своєї трикімнатної квартири у центрі Києва. Камін оздоблений мармуром, на підлозі — килим зі шкіри тигра
Телеведуча Наталія Розинська сидить у вітальні своєї трикімнатної квартири у центрі Києва. Камін оздоблений мармуром, на підлозі — килим зі шкіри тигра

Телеведучій 29-річній Наталії Розинській знайомий депутат подарував картину з Адамом та Євою. Полотно рік стоїть на підлозі у вітальні трикімнатної квартири в центрі Києва.

— Не маю часу повісити. Картина намальована на старовинній рамі вікна сільської хати. Правда, гарна? І так вписується саме в оце місце, — Наталя показує на стіну під кондиціонером. — І підходить під мій ремонт. Бо в мене квартира егоїстки. Житло для однієї людини, максимум для двох. Тому на кухні тільки два стільці. Не передбачена навіть дитяча. Для дітей хочу звести будинок. І кабінету в квартирі немає, бо я працюю на роботі.

На підлозі у вітальні стоїть велика смугаста сумка-"кравчучка".

— Це мого гостя. Друг зайшов на чай, співак Андрій Князь. Ми із ним земляки, часто бачимося.

По всій квартирі висять фотографії господині.

— Дуже люблю Александра Македонського. Він казав: "Коли тобі тяжко та смутно, пригадай чудові моменти перемог, як ти їх здобував і тріумфував". Біля входу знімки з моря, ось тут отримую нагороду як світська леді, а на цьому знімку момент, коли почала писати книжки. А це я на Закарпатті під час повені 2008-го. Тоді замість відпустки поїхала людям допомагати.

Розинська запрошує на кухню. Тут меблі від італійського модельєра Джанні Версаче. Того ж модного дому — і всі світильники в квартирі.

— Колись побачила ці меблі в журналі. Захотіла собі. Вони дуже дорогі. Це якщо порівнювати звичайну італійську сукню із сукнею от кутюр. Але я сама собі їх купила, бо до кризи були хороші часи, коли я непогано заробляла. Кухню робила не для того, щоб тут готували їжу. Це я зараз готую, бо менше зайнята на роботі.

Є два туалети. Один для гостей, викладений плиткою від Роберто Каваллі. На стіні картина художниці Євгенії Гапчинської.

Запитую, чи є непотрібні речі в квартирі.

— Ось ця велика "плазма" у вітальні. Кілька разів хотіла її прибрати, але в стелі вмонтований домашній кінотеатр. І це неможливо. Тому вирішила залишити для гостей. Якраз із кухні дуже зручно дивитися. Ще маю кілька пар туфель непотрібних. Оці від Луї Віттона, — показує туфлі на дуже високих підборах, що стоять на поличці в гардеробній. — Вони красиві, але жахливо незручні. Мабуть, такі тільки принцеси можуть носити. Я взувала їх лише раз. Маю ще подібні босоніжки. Купила колись у Мілані. Також для краси тут стоять. І маю кілька непотрібних вечірніх клатчів. Нічого, крім мобільного телефону, в них не влазить.

Цікавлюся, чи має хатню робітницю.

— До останнього часу мала. А тепер сама прибираю в суботу зранку. Хатня робітниця побила мені майже всі бокали дорогущі. Тоді подумала: "Ну його на фіг. Коли сама поб'ю, то хоч не так шкода буде".

Зараз ви читаєте новину «Розинська повісила у туалеті картину Гапчинської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути