пʼятниця, 28 грудня 2012 06:30

Розинська і Мельниченко відкриють детективну агенцію

Екс-майор державної охорони 46-річний Микола Мельниченко і його дружина, телеведуча 31-річна Наталія Розинська-Мельниченко подали документи для реєстрації детективного агентства "Тамплієри". Подружжям вони стали 8 грудня. Розписалися у столичному Лівобережному РАЦСі.

— Ми будемо боротися за відновлення справедливості, — говорить Наталія. — Зможемо, наприклад, прослуховувати телефонні переговори суддів про хабарі. До Миколи звертаються люди з різних куточків України і просять, щоб допоміг. Нещодавно він допомагав трудовому колективу повернути санаторій, який хотіли привласнити якісь невідомі. Раніше Микола відстояв цукровий завод. Він має багаторічний досвід роботи в правоохоронних органах. Працював в охороні Кучми. До агентства будемо залучати колишніх працівників правоохоронних органів старої школи.

Пара планує жити в 3-кімнатній квартирі Наталії, неподалік столичної пл. Льва Толстого. На Новий рік хочуть поїхати в медовий місяць до моря.

80

тисяч євро витратив на квіти 33-річний Володимир Самсоненко, пасинок екс-глави Фонду держмайна Валентини Семенюк. Він одружився зі співачкою Сантою Дімопулос, 25 років. Квіткові композиції робили в Києві, а потім літаком доправляли в Рим, де пара одружувалася. На весілля в Італію прилетіли 100 гостей. Для обох молодят це другий шлюб. Від першого — із харків'янкою Аліною — Володимир має сина 6-річного Микиту. У Санти є 4-річний син від цивільного шлюбу з телеведучим 34-річним Андрієм Джеджулою. Володимир Самсоненко з батьком володіє страховим бізнесом. Його оцінюють у $40 млн.

15

кілограмів важила весільна сукня Аліни Харченко, нареченої дизайнера Андре Тана. Плаття для дружини він тиждень шив з італійського мережива. Весілля подружжя зіграло в листопаді на Мальдівах. Свої стосунки рік тримали в таємниці. Аліна працює в маркетинговій школі "Бі ферст".

 

Зараз ви читаєте новину «Розинська і Мельниченко відкриють детективну агенцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути