середа, 13 жовтня 2010 08:32

Родичі Олександра Абдулова посварилися через спадок

Родичі покійного російського актора Олександра Абдулова посварилися через його спадок.

— Саша помер понад два роки тому, а мені досі не дають спокою його родичі, — каже вдова актора 34-річна Юлія Милославська. — Ще 40 днів із дня смерті Саші не минуло, а його брат Роберт уже заводив розмову про спадок. Мама Саші — Людмила Олександрівна розпустила чутки, що я вигнала всіх із будинку і збираюся продати улюблену дачу Саші у Внуково, де пройшли його останні дні. Зробили з мене якусь бабайку підпільного олігарха.

Після смерті чоловіка Милославська запропонувала його матері залишитися жити з нею у заміському будинку у Внуково.

— Брат Саші Робік почав маніпулювати мамою. Людмилі Олександрівні я сплатила 800 тисяч євро. Вона їх узяла й переїхала жити до сина. Йому й віддала всі гроші. А він, у свою чергу, кинув матері на книжку якісь копійки. Людмила Олександрівна розсердилася. Тепер наполягає, щоб я всім купила квартири — Робіку, її племіннику і ще якомусь родичеві. У мене не вистачить грошей, щоб вирішити всі проблеми рідні Олександра.

Продавати дачу покійного чоловіка у Внуково Милославська не збирається. Будинок навіть не оформлений.

— Хочу продати дачу на Валдаї, на яку Саша їздив на полювання та риболовлю. Я не в змозі утримувати цей будиночок. Потрібно жити на щось, ростити дитину. Свою частку від продажу покладу на рахунок доньки — така умова опікунської ради.

Дружина актора з 3-річною донькою Євгенією живуть за рахунок пенсії. Також Юлія здає московську квартиру покійного чоловіка.

— Юля не давала мені 800 тисяч євро, — каже зведений брат актора Роберт, 48 років. — Нехай не бреше. Вона виплатила мені тільки половину цієї суми. У мене немає до неї жодних претензій. Ми вже давно не спілкуємося.

Зараз ви читаєте новину «Родичі Олександра Абдулова посварилися через спадок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути