понеділок, 01 червня 2009 17:28

Репера Тіматі звільнили від армії через неврівноваженість

  Перше татуювання на тілі російський співак Тіматі (справжнє ім’я — Тимур Юносов) зробив у 14 років
Перше татуювання на тілі російський співак Тіматі (справжнє ім’я — Тимур Юносов) зробив у 14 років

Російський співак 25-річний Тіматі (справжнє ім"я — Тимур Юносов) потрапив у список непридатних для служби в збройних силах. Медична комісія військкомату вважає призовника психічно неврівноваженим, якщо понад 50% поверхні його тіла вкриті татуюваннями.

— Я не пройшов психіатра, — розповідає Тіматі. — Але не бачу в цьому нічого страшного. Я завжди вважав армію зайвою в житті. Коли почув рішення медкомісії, я щасливий повернувся додому. Мама сказала: "Бачиш, хоч на щось твої татуювання згодилися".

Росіян призивають в армію з 18 до 27 років. Після школи Тимур Юносов півроку вчився у Вищій школі економіки в Москві. Потім виїхав у США, до 2002-го здобував музичну освіту в одному з коледжів Лос-Анджелеса. За два роки змагався в російській "Фабриці зірок".

— Я сам клопотатиму про можливість його служби в збройних силах, — заявив минулого тижня Володимир Жириновський, 63 роки, заступник голови Держдуми. — Це нормально, що молодь прикрашає себе татуюваннями і пірсингом. Але борг перед вітчизною забувати не варто. Я звернуся у військкомат, а якщо буде потрібно, то і до міністра оборони, щоби Тіматі повторно пройшов медкомісію. В армії він зможе грати на барабані чи на трубі. Можливо, вигадає пару нових маршів. Його залицяльники це оцінять.

Зараз ви читаєте новину «Репера Тіматі звільнили від армії через неврівноваженість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути