вівторок, 05 лютого 2019 06:31

Репер Децл помер на корпоративі

Автор: www.7sisters.ru
  Репер Децл записав дев’ять альбомів. Помер у ­гримерці в перерві між виступом
Репер Децл записав дев’ять альбомів. Помер у ­гримерці в перерві між виступом

— Мир многогранен. Столько всего интересного происходит, что жизни на всё не хватит. Поэтому я собираюсь прожить минимум 450 лет. Хотел бы инсценировать свою смерть в 35 лет и уехать на остров, — казав три роки тому в інтерв'ю російський репер Кирило ТОЛМАЦЬКИЙ. Мав псевдонім Децл. У ніч на 3 лютого в російському Іжевську, на 36-му році в нього зупинилося серце.

Тієї ночі Толмацький виступав на дні народження в бізнесмена Микити Пантюхіна. Перед концертом випив кави і 50 г коньяку. Кажуть, міг померти від вживання неякісних наркотиків, які з собою приніс хтось із гостей.

— После выступления он пошел в гримерку. Через несколько минут ему стало плохо, сел в кресло и умер. "Скорая" приехала в течение пяти минут. Около получаса пытались его реанимировать, но безуспешно, — каже концертний директор виконавця Павло Беленець.

Кирило Толмацький навчався у Швейцарії. У гуртожитку жив із сином президента Замбії, який часто слухав реп. Після повернення додому почав виконувати цю музику. Записав дев'ять альбомів. Був одружений із колишньою моделлю 32-річною Юлією Кисельовою. Виховували сина Антонія, 13 років.

Зараз ви читаєте новину «Репер Децл помер на корпоративі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути