Ексклюзиви
середа, 19 травня 2010 10:15

П"єр Рішар поїв харків"ян вином

Автор: фото з сайта the100.ru
  Французький актор П’єр Рішар привіз у Харків чотири сорти свого вина
Французький актор П’єр Рішар привіз у Харків чотири сорти свого вина

Французький актор 75-річний П"єр Рішар приїхав на кінофестиваль  "Харківський бузок". Його запросила французька актриса Мілен Демонжо, 74 роки. Вона торік заснувала цей захід. Її матір родом із Харкова.

— Літак приземлився не у столичному аеропорту "Бориспіль", як було заплановано, а в "Жулянах", — каже організаторка Ірина Соколова, 36 років.— Рішара не впізнали, бо мав чудернацькі окуляри із фіолетово-оранжевою оправою. Сюди приїхав автомобілем. Захотів жити недалеко від площі Свободи. На вечерю попросив принести устриці та млинці з червоною ікрою, бо дуже любить морепродукти.

У фойє оперного театру Рішар під руку тримає дружину Сейлу. Просить гостей пригощатися вином. 50 г коштують 10–15 грн, за пляшку правлять 150–230 грн.

— Привіз в Україну чотири сорти свого вина. Якщо сподобається, відкрию тут винний магазин. За порадою свого друга Жерара Депардьє кілька років тому купив виноградники. Він казав: "П"єре, старий, ми однаково з тобою щодня вихиляємо по три-чотири пляшечки молодого винця. То якого дідька наші грошенята мають текти до чужих кишень?"

На місцевій алеї Слави Рішар залишає на вогкому цементі відбиток правої долоні. Помивши руки, вітається з харківським губернатором Михайлом Добкіним. Той запрошує француза до свого автомобіля і відвозить з кінофестивалю.

Через годину актор розказує, що його зробили почесним членом гольф-клубу.

— Не знаю, навіщо це їм. Я не вмію грати у гольф. Якщо візьму до рук ключку, повибиваю всі шибки.

Зараз ви читаєте новину «П"єр Рішар поїв харків"ян вином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути