пʼятниця, 10 вересня 2010 02:08

П"яниці розплачуються за гріхи своїх батьків або сусідів

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Чоловікові Юрію 40 років. Два роки тому почав сильно пити, — пише вінничанка 38-річна Мар"яна. — Я йому погрожувала, що п"яного до хати не пущу, а він тільки кивнув головою і знову у кабак побіг із другом похмелятися. Допився до того, що приходить додому і лягає спати на порозі. З роботи його звільнили. У мене гроші краде з тумбочки, додому нічого не приносить".

Листа читає столичний біоенергетик Мирослав Олійник, 44 роки. Розглядає фотографію Юрія. Він чорнявий, у спортивному костюмі.

— Людина неспроста стає п"яницею, — кладе руку на обличчя людини на знімку. — Цим вона розплачується за гріхи своїх батьків або дідів. У Юрія мати займалася гаданням. Бачу карти таро, чую магічні привороти. Матері треба покаятися. Пияцтво лягло на Юрія як прокляття. Бачу біля нього Мар"яну. Ви багато молитеся, але робите це заради "галочки". Така молитва йде не від серця. Вона не підіймається до неба, а блокується негативною енергією біосфери. У молитві треба звертатися до Бога. Тоді енергія направлятиметься правильно. Зводіть свекруху та чоловіка до сповіді. Тільки каяття поверне його у сім"ю.


 "Моя донька Інна не може завагітніти, — звертається киянка Оксана, 54 роки. — Возили її до бабок, але вони тільки гроші беруть. Толку з того ніякого. Перепробували сотні методів. Вони з чоловіком щоночі стараються, але нічого не виходить. У доньки тиск скаче, із серцем проблеми, а по-жіночому все здорове. Думали, зять безплідний, але і в нього діагноз нормальний. Одна бабка сказала, що доньчину фотографію хтось поклав у могилу чи залишив на кладовищі. Налякала мене, що їй не довго лишилося жити. Хто міг таке зробити і як цього прокляття позбутися?"

Мирослав розглядає весільну світлину Інни. На ній довгокоса дівчина. За руку її тримає високий і худий чоловік у сірому костюмі.

Син почав заїкатися, часто непритомніє

— Інна чоловіка відбила у своєї однокласниці, — каже. — Посварилася з нею, а та з гніву пішла до ворожки та прокляла її на безпліддя. Такі прокляття роблять по-різному. Може, фотографію хтось і поніс на кладовище, але це не мало б такої сили. Часом таке роблять на ляльках вуду. Вам треба пройти кілька чисток і просити у Бога благословення. Жінкам варто звертатися у молитві до Богородиці. Чудо дітонародження сильніше за будь-які чари.


"Маю 5-річного сина, — розповідає у листі Галина, 29 років, із Тернополя. — Торік чоловік поховав бабусю. Син на похороні був і злякався. Чоловік його відвів до сусідки. Після похорону дитину як підмінили. Син почав заїкатися, має слабкість, часто непритомніє. Виливали йому переляк на яйцях, льон палили, але не допомагає".

— Імовірно, чоловікова баба передала на дитину всю негативну енергетику, — припускає Олійник. — За життя вона зробила чотири аборти. Дітовбивство не проходить безнаказано. У хлопчика клубок негативної енергії заблокував голосові зв"язки, а переляк позбавив дитину дару мови. Чоловіку треба покаятися за свою бабу. Якщо дитина досі не хрещена, її слід похрестити. Хрещених дітей ангели-охоронці оберігають від зла та вроків.

Зараз ви читаєте новину «П"яниці розплачуються за гріхи своїх батьків або сусідів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути