вівторок, 11 червня 2013 00:15

Путіни розлучаються після 30 років шлюбу

Автор: фото з сайта www.ivona.bigmir.net.
  Президент Росії Володимир Путін в РАЦСі міста Санкт-Петербург, тоді — Ленінград, надіває обручку своїй дружині Людмилі Шкребнєвій. В шлюбі вони жили 29 років. 28 червня відсвяткували б 30 років сімейного життя
Президент Росії Володимир Путін в РАЦСі міста Санкт-Петербург, тоді — Ленінград, надіває обручку своїй дружині Людмилі Шкребнєвій. В шлюбі вони жили 29 років. 28 червня відсвяткували б 30 років сімейного життя

— Людмила Александровна отстояла вахту восемь лет, уже девять. Разойтись — это общее решение, — каже російський президент 60-річний Володимир Путін. 6 червня він оголосив, що розлучається із дружиною 55-річною Людмилою Путіною. Пара сказала про це у перерві балету "Есмеральда".

Дружина стоїть поруч із Путіним. Пара не нервує і за руки не тримається. На правій руці російського  президента обручка.

— Это было нашим общим решением, — говорить Людмила Путіна. — Наш брак завершен в связи с тем, что мы практически не видимся. Владимир Владимирович полностью погружен в работу. Дети выросли. Так сложилось, что у нас у каждого своя жизнь.

Востаннє Путіних бачили разом торік у травні на інавгурації президента. П'ять років тому почали пліткувати, що подружжя не живе разом, бо у Путіна роман з олімпійською чемпіонкою гімнасткою 29-річною Аліною Кабаєвою. Вона народила йому двох дітей. Дмитрові 3 роки, а доньці — 8 місяців. Вони мешкають у президентській резиденції в Сочі. Про це в січні повідомило американське видання "Нью-Йорк пост".

Кажуть, Путіна мешкає в гостьовому будинку за $1,5 млн на території Спасо-Єлеазарівського монастиря за 27 км від міста Псков. Це неподалік кордону Росії з Естонією. У вересні 2010-го російський блогер "pritula" написав, що вона стала настоятельницею обителі. Начебто її рукопоклав російський патріарх Кирило. За іншими чутками, Людмила Александровна живе в Підмосков'ї, Санкт-Петербурзі або в Парижі.

Путіни побралися 29 років тому. 28 червня мало бути 30 років подружнього життя. Весілля зіграли на пароплаві на ріці Нева в Санкт-Петербурзі. Спочатку мешкали з батьками Путіна в комунальній квартирі. До власної переїхали 1992-го. Одночасно купили земельну ділянку під тодішнім Ленінградом. Згодом збудували дачу. Вона згоріла в серпні 1996 року через несправність проводки. Фінська будівельна фірма взяла вину на себе і відновила дім за свій рахунок.

Людмила Путіна працювала листоношею, санітаркою в калінінградській міській лікарні, стюардесою, директором модного дому "Трусарді". Викладала німецьку мову в Ленінградському університеті. 1993-го потрапила в аварію, після якої мала дві операції. Тоді захопилася релігією. Знає французьку, іспанську, англійську та німецьку мови.

У шлюбі народила 28-річну Марію та на рік молодшу Катерину. Доньки закінчили петербурзький університет. Марія — біологічний факультет, а Катерина — відділення японської мови. Їхні обличчя Путін приховує з метою безпеки. Невідомо, чи заміжні та чи мають дітей.

Після розлучення перша леді залишить прізвище чоловіка. Згідно з декларацією про доходи за минулий рік, у нього є квартири в Санкт-Петербурзі площею 77 "квадратів" і Москві на 153 кв. м, земельна ділянка в Московській області площею 1,5 тис. "квадратів" та два гаражі. Дружина може претендувати на половину майна. Путін залишив собі в довічне користування резиденцію "Ново-Огарьово" в Підмосков'ї, коли йшов із поста президента 2008-го. Там є конюшня, басейн, спортзал, будинок для офіційних прийомів, гостьовий дім з кінозалом, церква, вертолітний майданчик і теплиці. Має три автівки — два ГАЗи, "ниву" та автомобільний причеп "Скіф".

Зараз ви читаєте новину «Путіни розлучаються після 30 років шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути