четвер, 15 жовтня 2009 19:56

Проти Окунської в суді свідчитимуть двоє екс-чоловіків

Автор: фото з сайту tabloid.pravda.com.ua
  Київська модель Наталя Окунська з колишнім чоловіком, нардепом-”бютівцем” Сергієм Власенком. Вони розлучилися рік тому
Київська модель Наталя Окунська з колишнім чоловіком, нардепом-”бютівцем” Сергієм Власенком. Вони розлучилися рік тому

Київська модель 38-річна Наталя Окунська приходить на прес-конференцію в УНІАН. Одягнута у світлий гольф під шию, на голові — світло-бежева хустина. На обличчі легкий макіяж. Нігті не нафарбовані. У залі на неї чекають двоє журналістів.

— Він подбав навіть про те, щоб до мене не приходили журналісти, — говорить про колишнього чоловіка нардепа-"бютівця" 42-річного Сергія Власенка.

Сергій намагається відсудити в Окунської доньок — 2-річну Поліну та Марію, 7 років. Остання народилася в цивільному шлюбі з бізнесменом Дмитром.

— Минулого місяця давав мені 4800 гривень на двох. Вимагав, щоб відзвітувала фіскальними чеками, куди їх потратила. Я грошей не взяла і відчитуватися не збираюся. Його гроші не зробили мене щасливими і в шлюбі, не зроблять щасливою зараз. Я відмовилася від усього. Собі залишила тільки машину "субару". Він подарував мені її п"ять років тому. За цей час Сєрьожа не одосужився переписати її на мене. Досі їжджу за довєрєнностю.

Окунська скасовує прес-конференцію. Запрошує в кафе на першому поверсі готелю "Дніпро". Замовляє каву з молоком.

— Із дітьми три тижні не спілкується. Не дзвонить і не пише: "Доця, як у тебе день пройшов?". Тільки телеграми шле мені, бо це єдиний доказ у суді. У них зазначає, що любить дітей. А сам у документах записує їх "дитина 1" і "дитина 2". А діти ж мають імена. Спочатку вимагав, щоб вони день жили зі мною, день — із ним. Один раз привіз мені їх хворими. Катав дівчаток на кабріолеті з відкидним верхом. У дітей отит — простудили вушка. Минулого місяця привіз із собою представника опікунської ради. Доньки були в балетній школі, а опікунська рада записала, що я неадекватна і не пускаю дітей до батька. У психлікарні я пройшла комісію. Маю справку, що повністю здорова.

Нервово розриває пакетик із цукром, висипає в каву.

— Якось Поліна приїжджає від нього і каже: "Я єдина наслєдніца, а ви ніхто". Ми й присіли. Звідки дитина в два роки може говорити такі слова. У серпні забрав її до себе на чотири дні. Купує їй дорогий одяг та іграшки. Недавно подарував швидкісні ролики 23 розміру. Нащо вони треба 2-річній дитині, яка рік тому навчилася ходити? Каже, матиме все, якщо залишиться з ним. Дзвоню їй, а вона каже: "Я не хочу жити з тобою". Довів дитину до того, що вона захворіла. Я з РУВД їхала забирати її додому. Подав на мене в суд, що не пустила Поліну з ним на Мальдіви на два тижні. Вона алергік. Педіатр не дозволяє її у Крим везти. Їй можна тільки в Моршин. А тато в Моршин їхати не хоче.

Не дав 20 тисяч доларів на навчання мого сина в американському коледжі

Тремтячими руками п"є каву. Каже, чоловік налаштовує проти неї вчителів і сусідів.

— Перші дають свідчення, що я не займаюся дітьми, другі — що я багато курю. Я в своєму життя не зробила жодної затяжки. Мене тошнить від тютюнового диму.

У Наталії є сини від першого шлюбу з баскетболістом Олександром Окунським — 16-річний Андрій та 12-річний Ігор.

— Він вимагає тільки доньок. На синів йому байдуже, бо вони настояли на нашому розлученні. Коли просила в нього позичити 20 тисяч долларів, щоб старший поїхав вчитися в американський коледж для баскетболістів, відмовив. Тепер ще й об"єднався з другим моїм чоловіком Дмитром. Будуть разом свідчити проти мене в суді. Обоє рябоє. Ні перший, ні другий не платять аліментів.

Із папки викладає на стіл судові документи.

— У суді казав, що я аморальна, бо дозволила дочкам дефілювати на одному з показів мод. Це була благодійна акція — збирали гроші на обладнання для кардіохворих дітей. Із Марусею і Поліною по подіуму ходили діти Кінаха, Катеринчука і Шевченка, внучка Кужель. Вимагає, щоб мою квартиру перевірили на наявність інфекції. Цього я не дозволю.

Біля неї сідає юрист Людмила, 45 років.

— На останньому судовому засіданні Власенко вимагав, щоб сказала йому, чим зараз займається Поліна. Я подзвонила няні, вона каже, що Поліна сидить на горшку. В акт так і записали, що Поліна Сергіївна в даний момент сидить на горшку. Це ж ненормально.

Наталя каже, що працює на трьох роботах.

— Працюю стилістом, відкриваю піар-агентство "Расцвет" і готую соціальний проект для матерів, які попали у схожу ситуацію. Навіть на вечірки не маю часу ходити.

Зараз ви читаєте новину «Проти Окунської в суді свідчитимуть двоє екс-чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути